Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőm túl sokat jár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Johnnyboy26 kérdése:

A barátnőm túl sokat jár külön bulizni, kb. minden hétvégén. Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátnőm, már a kapcsolatunk eleje óta minden péntek és szombat este "csajos" buliba megy, ahova nem tarthatok vele. Közösen max havi 1x megyünk valamerre. A "csajos" bulikba a legszexibb ruháit veszi fel, tűsarkú cipőt, egy kiló smink, micro tanga, stb., de ha én kérem, hogy vegye fel akkor is ezeket a ruhákat, amikor velem van, akkor nem teszi!

Én 25 éves vagyok, ő 20.

Szerintetek mi állhat a háttérben? "Lenyomoztatni" nem tudom, mert az ő csajos baráti körét annyira nem ismerem, illetve nem azokba a szórakozóhelyekre járnak, ahova az én haverjaim.

2011. febr. 9. 07:55
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

20 éves, gondolom egyetemista vagy fősulis vagy ilyesmi. Szerintem ez teljesen normális. És nekem is van barátnőm, nagyon szeretem, más városban vagyok így ha egyetemi bulikba megyek soha nincs ott...én mégis elég elegánsan öltözök olyankor, mivel egy buliba nem fogok azért igénytelenül menni, hogy nehogy megtetsszek egy csajnak. És ha valakitől pozitív visszajelzést kapok, az kicsit növeli az önbizalmam, ez mégsem késztet semmire, csak jól esik, mert nagyon szeretem a barátnőm. Ő is mindig dícsér de azért szerintem mindenkinek jól esik néha mástól is hallani nem csak a szerelmétől..

Persze ettől függetlenül lehet hogy egy nagy ribanc és másoknak van igaza, nem olvastam végig mind a 3 oldalt..

2011. febr. 9. 14:55
 32/35 A kérdező kommentje:

14:55

Nem egyetemista, hanem kozmetikus. Szóval már egy félig-meddig dolgozó nő.

Ő amúgy soha nem szokott engem megdicsérni. Vagyis még sosem kaptam tőle dicséretet, se a ruhámra, se semmire, pedig láttam már képeken egy-két exét, és hát sztem jobban nézek ki, mint azok voltak.

2011. febr. 9. 15:42
 33/35 Turbocharger ***** válasza:
48%
Hat.......kicsit komolytalan a csaj, tul hosszu volt eddig a poraz.Meg kene tanitds neki hogy ki a Fonok.
2011. febr. 9. 20:51
 34/35 anonim ***** válasza:

Ezt én írtam: " A szex nem minden... valószínűleg azért nem kerültél még lapátra, mert valamit azért nyújtasz az ágyban. Gondolom a csajszi többre vágyik, mint amit te nyújtani tudsz."

De itt nem arra gondoltam, amit te rávágtál, hogy van kocsid, lakásod stb. Hanem, hogy valószínűleg olyan párt szeretne magának, aki nem csak döngetni tudja, hanem akivel el tud dumálni, vannak közös pontjaik...és nem csak a szexről szól minden.

2011. febr. 10. 07:14
 35/35 anonim ***** válasza:
figyelj,ezt a csajt te rohadtul elkényeztetted.az milyen dolgo a részéről,hogy ott mereszti a p.icsáját több napig nálad,és semmit nem csinál?nem főz,nem mos,nem takarít.akkor minek van basszus?és nem sül le a bőr a képéről?hogy nő létére nem csinálja meg ezeket?pedig kutya kötelessége lenne megcsinálni ezeket.főleg te mennyi mindent megteszel érte.gondolkozz el ezen de gyorsan.az addig oké h szüksége van a bulizásra,meg arra h külön is menjetek bulizni,na de könyörgöm minden hétvégén?ráadásul pénteken is meg szombaton is?És nélküled...hát ez a dolog nekem nagyon sántít.le merném fogadni h a barátnőinek meg jól kibeszél meg röhögnek ahátad mögött h mekkora papucs vagy meg mindent megteszel neki,ő meg semmit.és ezért neki mit kell tennie.csak b.asznia veled magyarán megmondva.egy ócska r.ibanc a barátnőd,ez van.és ha ez neked így jó akkor nem tudlak sajnálni,edd meg amit főztél.
2011. febr. 12. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!