Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm túl sokat jár külön bulizni, kb. minden hétvégén. Szerintetek mi tévő legyek?
Az a helyzet, hogy a barátnőm, már a kapcsolatunk eleje óta minden péntek és szombat este "csajos" buliba megy, ahova nem tarthatok vele. Közösen max havi 1x megyünk valamerre. A "csajos" bulikba a legszexibb ruháit veszi fel, tűsarkú cipőt, egy kiló smink, micro tanga, stb., de ha én kérem, hogy vegye fel akkor is ezeket a ruhákat, amikor velem van, akkor nem teszi!
Én 25 éves vagyok, ő 20.
Szerintetek mi állhat a háttérben? "Lenyomoztatni" nem tudom, mert az ő csajos baráti körét annyira nem ismerem, illetve nem azokba a szórakozóhelyekre járnak, ahova az én haverjaim.
08:33
Gondoltam már rá én is, hogy meglesem, de ha tényleg rajtakapna, akkor az elég gáz lenne. Persze az is gáz lenne, ha én kapnám őt rajta valamin :)
Indokolni nagyon nem indokolja a csajos bulikat, többször megkérdeztem már, hogy miért szeret ennyire eljárni, annyit mondott, hogy a bnőivel isznak (sokat, azt tudom!), és nagyon jól érzik magukat.
A múltkor vett egy nagyon magassarkú csizmát, mondtam neki, hogy esetleg egy pár percet lehetne rajta szex előtt, csak hogy még jobban felcsigázzon, annyit mondott, hogy ez csak buliba való.
Hát, hogy kedves-e? Ha azt csinálom, amit ő akar, akkor kedves. Általában hétfőtől szerdáig vagy csütörtökig van a lakásomban, de semmilyen háztartási munkát nem kell neki végeznie, a takarítást, mosás, mosogatást, vasalást, mindent megcsinálok. Még az ő ruháit is.
Ha kéri (kéri!), akkor mindig kap tőlem teljes test masszázst, csak úgy és csak azokban a pózokban szexelünk, ahogy ő szeretné.
Szóval én sem értem, hogy miért sz*r le ennyire, nem hiszem h máshol találna még egy ilyen srácot, mint én.
Szerintem az ilyen korú lányoknál ez természetes viselkedés, mármint, hogy a buli mindenek felett.
Egy a gond: hogy az ilyen lányoknak nem kell még kapcsolat szerintem...
Kedves kérdező, szerintem nem nagyon tehetsz semmit. Szerintem a kapcsolat nem lesz örökéletű..
Amit tehetnél szerintem: fogd magad és Te is járj el lazulni, bulizni. Akár vadul is. Mindegy, hogy nélküle nincs kedved. Esetleg mondj le egy-két találkozót a barátnőddel.
Akkor (talán...) észreveszi, hogy nem vagy bábu...
Sok sikert!
22N
"Szerintem az ilyen korú lányoknál ez természetes viselkedés, mármint, hogy a buli mindenek felett."
Ezt én olyan nehezen értem meg. Amikor én még sokat jártam bulizni, akkor sem szerettem a bulikat, egyetlen célom volt: csajozni. Ha megvolt a csaj, akkor irány el a buliból, mert nem szerettem se a tömeget, se a hangzavart.
Szóval "csak úgy" nem értem jól magam a buliban, én ha megyek, akkor úgy megyek, mint a "munkahelyemre".
Szerintem szét kéne választani a dolgot. Nem kéne így leírni, simán lehet, hogy csak élvezi, hogy fel akarják szedni. Nekem nagyrészt ebből táplálkozik az önbizalmam, szóval nem bírnám ki, ha a barátom nem engedne el.
A másik oldal, hogy túlzottan kiszolgálod és elkapatod. Ezért naná, hogy nem fog felnézni rád, mert hagyod magad csicskáztatni. Ezt elég gyorsan abba kéne hagynod, mert azzal az indokkal fog otthagyni, hogy "nem vagy elég önálló", "nem vagy elég férfias", stb. Tessék a sarkadra állni, na ne állítsd be kapásból házicselédnek, de mondjuk ne ő döntse el mindi, milyen pózban szexeljetek.
"Túl sok mindent megengedsz neki. Ideje megmutatni ki az úr a háznál!"
Az biztos, h sokat megengedek neki, de tényleg imádom, és tényleg szuperszexinek tartom. Haverjaim mondják, hogy nem jó nő, mert kövér (165 cm / 75 kg), de nekem a giga mellek, nagy fenék nagyon nagyon bejövős. Pont olyan alkatú, mint egy feka csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!