Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell "felszedni" egy nôt? 21F
Nem akarom megpróbálni-elvégre manapság 2 kategória van, a ri.banc és a selejt-, csak érdekelne, hogy mit kell tenni, mennyire kell menônek lenni, illetve másokat megalázni ahhoz, hogy tetszedjek egy lánynak?
Vagy manapság tényleg elég annyi, hogy "jössz du.gni"?
"és még bu t@ sem vagyok mert rendőrnek készülők:)"
Nem értem hol az összefüggés.
Ez a "jól kell kinézni" baromság már annyira lerágott csont... Persze h jól kell kinézni valamilyen szinten, ne állíts oda egy csajhoz 1 hónapos szakállal és szakadt, koszos ruhában, de egyáltalán nem kell olyan hűde jó külsejűnek lenni. Érdekesnek, egyedinek, és magabiztosnak kell lenni, és horogra akadnak a lányok. És sokszor akiket r.bancnak gondolsz, igazából kedves lányok, csak azért tűnnek hülye p.csának mert már iszonyat elegük van a sok sablonos lúzer próbálkozóból, és csak azt várják, hogy odamenjen hozzájuk egy igazi, határozott, izgalmas férfi. Ha valaki felkeltette az érdeklődésüket, gyakran kiderül, hogy kedves és értelmes lányok.
Én se nézek ki olyan jól, nem is vagyok se magas, se izmos, se pénzes, nincs sportkocsim, egyszóval egyik tulajdonsággal sem rendelkezem amit itt rendszeresen felhoznak, hogy mi kell a csajoknak, mégsincsenek problémáim velük. Persze, van h visszautasítanak, de ki nem sz.rja le, ez hozzátartozik az élethez, ha 10-ből 9 jó csaj elküld, de a tizediket érdeklem, akkor is jól jártam.
10:21
Hidd el hogy van összefüggés ,ha már csak a belügyi ismereteket és nézem ,nem hiszem hogy mindenkinek bejönnének a jogi blabla szövegek és a rengeteg xy. évi TV-ek..
a felhasználóneved: womenhater.
Akkor minek neked nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!