Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, aki le mer szólítani egy lányt az utcán?
Én egyszer odamentem egy szép lányhoz és azt mondtam, hogy szia megtudnád mondani mennyi az idő.
Ő meg erre mondta, hogy van pasija de különben is ez elég hülye felszedő duma volt.
Én meg erre mondtam, hogy nekem is van barátnőm csak érdekelt volna, hogy hány óra van. Picit koppant a csaj. :D
Ez az utolsó nagggyon jó:)
Nálam bejönne, imádnám.
N
"Én azokra a fiúkra gondolok, akiken látszik, hogy akár oda is jönnének, csak aztán mégse mernek. Jó igaz, hogy ennyi erővel én is odamehetnék, de mégsem teszem.. :D"
Na... Az a baj, hogy a nagy vonzalomban nehéz megszólalni értelmesen. Egyáltalán a hangnem és a viselkedés annyira "egós" lehet, amin lehet kibuknál, pedig Te ugyanúgy generáltad, mint a skac. :) Na, ha ennek esélyét érzem, vagy annak, hogy miután odaállítok eljátszod az ártatlan, "azt se tudod miről van szó" szerepet, akkor nem mozdulok, mert kabbe. Ne várd, hogy megváltó legyen a férfi és az lesz... Ellenkező esetben, vérig sértelek, hogy ha pl. buszon tovább visz az utunk, meg sem történtnek tekintem a szemezős flörtöt és a szemed hazudok, mert ugye mint mondtam, kabbe... :P
23 olyan skac.
Én nem , mert nincs kedvem. 1-2 alkalom volt, igaz akkor nem ezért mentem oda hanem unkamu kérdéssel szóval nem számít,de nem zavarta. Azt mondjuk nem tudom eldönteni, hogy ha megilletődnek kicsit az azért van mert zavarban van vagy (úhh, hagyon már).
Néhány éve úgy voltam ha rámosolyogtak valószínűleg kiröhögnek. Béna ide se mer jönni/hülye.. nem is kell csinálnom semmit és sikerül leégnem, feelinges. Ez egy dolog persze, de ezen kívül se, lányokkal nincs bajom.
"Meghagyom" őket a többi vállalkozó szellemű fiúnak.
ha egy aranyos fiú odajönne, annak én is örülnék (:
szerintem nincs azzal semmi baj, ha valaki próbálkozik, még ha nem is sikerül, legalább megpróbálta...
és még ha nem is lesznek szerelmesek, mert ez ugyebár ritka, még barátok is lehetnek :D mindenből a legjobbat kell kihozni ;)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!