Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti meg mertek szólítani egy lányt ha a barátnője/barátnői társaságában van?
Figyelt kérdés
Nem buliban gondolom, hanem ha valami komolyabbat akartok tőle, de még nem igazán ismeritek.2010. szept. 24. 21:40
1/13 Kamuuu válasza:
Én jobban szeretem ha egyedül van:D félénkebb vagyok :$ xDD
3/13 anonim válasza:
hát ha elnyered a barátnöi bizalmát akkor az övét is :)
4/13 anonim válasza:
igen,sot jobban szeretem igy mert legalabb megismerhetem a baratnoit is,es elszorakozok veluk az elejen,legtobszor mindig jofejenk tartanak,utanna meg azt mondom hogy mi el kell valjunk,erre mindig megkerdik hogy en veled? vagy kik mi? es akkor megfogom annak a lanynak a kezet akit kineztem mar magamnak,es mondom hogy most az egyszer en viszem haza,meg kell tanuljatok ti is vigyazni magatokra,mert ezutan nem mindig lessz mellettetek es persze elrohogom magam mintha hujulnek,imadok ismeretlen nokkel tarsalogni,ismerkedni
22/F
5/13 anonim válasza:
az utolsó válaszoló jól csinálja, de én pl nem nagyon tudom kezelni az ilyen helyzeteket. Ha egyedül van, az sokkal jobb.
6/13 anonim válasza:
Honnan ismered? Ha látod rajta hogy bejössz neki miért ne
de még véletlenül sincs valamikor egyedül, amikor "elkaphatnád"?
7/13 BlacktigerXXX válasza:
MEG HÁT! aztán a barátnőit is. :D
8/13 anonim válasza:
Attól függ mennyi barátnője van körülötte és mennyire vannak belemerülve a beszélgetésbe. Helyzettől függ. De legtöbbször igen! :)
9/13 anonim válasza:
Meg hát , ha neki nem jövök be , akkor valamelyik barátnőjének :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!