Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan fiú, aki le mer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú, aki le mer szólítani egy lányt az utcán?

Figyelt kérdés
Annyira bosszantó, hogy nagy ritkán meglát az ember egy másikat, aki nagyon tetszik neki, és látja a másikon, hogy ő is neki, esetleg meg van a szemezés, összemosolyogtok, vagy ehhez hasonlók, és aztán elsétáltok egymás mellett.. ez annyira rossz. Milyen jó lenne már, ha a fiú odajönne és megszólítana. Van ilyen tapasztalata valakinek, fiúk ti is írjátok már meg, hogy miért van ez?
2011. jan. 30. 22:56
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Hát én nem hajtanám el, ha szimpi és látom, hogy jófejségből mond esetleg valami kamudumát, engem biztos nem zavarna. :D
2011. jan. 31. 08:59
 12/28 anonim ***** válasza:
Én le mernék, ha normálisan néznék ki. De így szemezni se hajlandó velem senki, és biztos h nem jönnék be senkinek.
2011. jan. 31. 09:06
 13/28 anonim ***** válasza:

Én értékelném ha oda jönne hozzám egy aranyos fiú az utcán.(:

18/l

2011. jan. 31. 19:58
 14/28 A kérdező kommentje:
ugye ugye :)
2011. jan. 31. 20:52
 15/28 anonim ***** válasza:

van ilyen illetve egyet tudok. VV Alekosz :D.

Én is fiú vagyok, és már kezdem megelégelni, hogy én itt a neten próbálok összeismerkedni lányokkal, de valami akadály mindig volt ( túl nagy a földrajzi távolság, vagy kiderült hosszas msn után, hogy mégse vagyunk egy hullámhosszon, közbe összejött mással, vagy csak barátkozni akar, mert foglalt...stb..) szóval nem jött eddig még össze...persze még nem adom fel, de úgy gondoltam mivel nem járok már suliba, megpróbálom az utcán leszólítást is és ha jön majd a jó idő akkor bevetem magam. :). Most azon gondolkozom, milyen ürüggyel szólíthatnám meg őket. Emlékszem tavaly volt egy próbálkozásom, de ott csúnyán beégtem. :S. Na jó az volt az első próbálkozásom valahogy el kellett kezdeni. :D. De most örömmel olvasom, hogy van ezek szerint olyan lány, aki jó néven venné, ha ismeretlenül is leszólítanák akár az utcán is. Jó lenne, ha a kérdezővel összefuthatnék az utcán... :)

2011. febr. 1. 16:33
 16/28 anonim ***** válasza:

"Én értékelném ha oda jönne hozzám egy aranyos fiú az utcán.(: "

Most olvasom, hogy nemcsak egy lány van ilyen, aki örülne neki :). Na, ez jót tett most az önbizalmamnak. :)

Ezek szerint mégiscsak érdemes lesz próbálkozni.

2011. febr. 1. 16:44
 17/28 A kérdező kommentje:
Na pontosan az ilyen típusú srácokra gondoltam, mint Te :D Legalább próbálkozol. Az Alekoszok meg inkább kíméljenek minket. :D Én sem szeretek interneten ismerkedni, és én sem járok már suliba, szóval ezért is voltam kíváncsi erre :D
2011. febr. 1. 17:35
 18/28 anonim ***** válasza:

Minden fiúnak azt szoktam mondani, ha tetszik egy lány, akkor nyugodtan le lehet szólítani, mert lehet hogy egy nagyon nagyon jó dolog sül ki belőle.:)

18/l

2011. febr. 1. 23:09
 19/28 anonim ***** válasza:
figyelj annyira jól nézel ki,hogy arra támadt kedvem ,hogy tüzet kérjek tőled,de ha nem cigizel akkor a telefonszámodat add oda,jó a segged kő kóla?...XD
2011. febr. 3. 09:28
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
JA ezt meg kene probalni... Szia van tuzed? Nem dohanyzom. Tenyleg?? Kepzeld en se:) Nem iszunk meg egy kavet? )))
2011. febr. 3. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!