Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így le lehet szólítani egy lányt?
Figyelt kérdés
Szia. Zavarlak? Beszélgetünk? vagy Eljössz velem beszélgetni?
Szerintetek ez jó? Vagy, ha nem, akkor középsuliban, hogy szólítsak le egy lányt? 15 F
2010. febr. 4. 14:59
1/11 anonim válasza:
hat, ez az eljössz velem beszélgetni, elég gáz. sztem inkabb kérd meg, h segitsen vmi hazit megirni, vagy nem tom.
2/11 anonim válasza:
"Szió(ka), ráérsz most? Lenne kedved beszélgetni velem?"
"Hali, ráérsz most? Szeretnék veled beszélni."
Ne vedd túl komolyan a dolgot, legyél laza, de ne úgy beszélj vele, mintha haverral társalognál (kerüld a csá, mizu, kö kóla? kifejezéseket). Sok sikert ;)
3/11 anonim válasza:
Véletlenül meglököd, ha szerencséd van, akkor kiejti azt amit a kezében tart, te segítesz felvenni...
De ne izomból menj neki, nem pankráción vagy!
4/11 anonim válasza:
"Szia adok 1 puszit ha nem kéred add vissza "
5/11 anonim válasza:
nekem az órás trük mindig beválik
8/11 anonim válasza:
szerintem ez a "van kedved beszelgetni egy kicsit?" nem rossz...és akkor már sejtheti h mi is a helyzet..de ezek a "segítek házit írni" meg ilyesmi szövegek kicsit elcsépeltek már...szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!