Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a fiúknak miért azok a lányok jönnek be akik hetente cserélik a barátjukat és plázapudli félék?
Tisztelet a kivételnek.
Sajnos mostanában az olyan lányokra mint pl én is,vagy a barátnőim nem nagyon néznek fel a fiúk.Szerintem a természetesség a legszebb egy lányban,de a fiúk ezt nem nagyon értékelik sajnos.
Ismerek sok olyan lányt akik minden héten más fiúval kavarnak,de a fiúknak ez mégis bejön és inkább az olyan lányokkal járnak,mintsem legyen egy tartós,romantikus kapcsolatuk :(.Én pl. az igaz szerelmet keresem,és nem mondok igent egyből egy felkérésre,ha én nem érzem azt a fiún hogy bejön nekem,de igy szerintem sohasem lesz olyan barátom aki tényleg szeret és én is őt..:(.
szerintetek miért van ez,hogy a fiúk inkább a 2tonnásra kisminkelt,műcsajokat szeretik?
Én kifejezetten az ilyen természetes nem sminkelős nőkre szakosodtam.A kisugárzás számít és az ahogyan viselkedsz a környezeteddel.Nem az ékszerektől,miniruháktól,meg a festékektől lesz egy nő igazán önmaga.Ezek csak kiemelik a nőiességét de csak egy-egy alkalomra valóak és tudni kell hol a határ.
Egy szó mint száz az igazi szépség belülről sugároz kifelé.
A helyedben ha már kiírtad ezt a kérdést válogatnék a válaszolók közül.Lehet velük beszélgetni,találkozni a legtöbben úgy is fővárosiak.
16:26-os vagyok.
Ha nem fővárosi vagy akkor Hajdúszoboszlón megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!