Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a fiúknak miért azok a lányok jönnek be akik hetente cserélik a barátjukat és plázapudli félék?
Tisztelet a kivételnek.
Sajnos mostanában az olyan lányokra mint pl én is,vagy a barátnőim nem nagyon néznek fel a fiúk.Szerintem a természetesség a legszebb egy lányban,de a fiúk ezt nem nagyon értékelik sajnos.
Ismerek sok olyan lányt akik minden héten más fiúval kavarnak,de a fiúknak ez mégis bejön és inkább az olyan lányokkal járnak,mintsem legyen egy tartós,romantikus kapcsolatuk :(.Én pl. az igaz szerelmet keresem,és nem mondok igent egyből egy felkérésre,ha én nem érzem azt a fiún hogy bejön nekem,de igy szerintem sohasem lesz olyan barátom aki tényleg szeret és én is őt..:(.
szerintetek miért van ez,hogy a fiúk inkább a 2tonnásra kisminkelt,műcsajokat szeretik?
14 06.
pontosan úgy ahogy mondod.kicsit nagyok az elvárásaid a semmire.
az életben úgy megy ez a játék,h először leteszek vmit az asztalra,nem sírok,nem nyafogok.majd egy kicsit várok,és meglátom h mit kapok vissza.ha jó dolgokat kapok vissza,boldog ember leszek,és tudom azt h jó emberrel kezdtem.ha fordítva sül el,el kell hajtani.
de gondolom te nem így látod a dolgokat.szted akkor kinek kellesz?az elvárások az eget verik,teljesítmény nulla.inkább választom a kicsit butább lányt,aki tudja a dolgok rendjét.én a magadfajta lányokban sokat csalódtam.kicsit máshogy látod a világot mint ahogy van.
szex terén a tapasztalatról meg ne is beszéljünk.volt olyan lehet jobban jártam volna,ha egy tacskóval nyalatom a makkomat.
mivel az a GYIK ezért itt átütően olyan válaszokat fogsz kapni, hogy van kivétel, és ugye a kivétel erre az egy oldalra összpontosul :) ami sajnos nem tükrözi a valóságot.
ugye azokkal a srácokkal nehezen futsz össze akik értékelik, mert ők sokat vannak otthon, esetleg itt.
a lényeg, én nem szeretem azokat a lányokat akikről te beszélsz, viszont az olyan lányok amilyen te lehetsz, ők engem szeretnek, mert nekik pedig az öntelt-nagyképű-beképzelt-nagydumás kaszanovák kellenek. ez van, ilyen a világ, ki kell fogni egy kivételt és őt meg kell tartani.
csókolom
14:21 . érdekes dolgokat mondasz -.- mégis honnan veszed a bátorságot és modod,hogy ilyen meg olyan vagyok,ha egyszer nem is ismersz?:O nem tudhatod,hogy mik az elvárásaim.én csak annyit akarok,hogy tetszek egy olyan valakinek,aki bennem látja a szépet,nem egy agyonrasminkelt plázacicában -.-" .ha nem előbb,hát utóbb,mert még ráérek.és majd akkor kezdj el olyanokat mondani,légyszives,ha majd megismertél,mert akkor biztos nem az lesz a véleményed,hogy nem tettem le semmit az asztalra.mégis ennyi idő alatt mit lehetett volna?
és most nem csak magamról beszélek,hanem más lányokról is,akiknek ugyanaz a véleményük,hogy az ilyen lányok,akik nem sokat érnek,azokra miért nagyobb a kereset...
az tény h többségében jól néznek ki, de h nekem egy ilyen plázaribanc se kellene az is biztos
19/f
ezek a dolgok azért vannak így mivel itt irogatsz,nincs csávód,és azért kérdezel ilyeneket mert nem tetszik neked az egész.csak azokat írtam le amikre oda kell figyelni.de ha nem tudod felfogni még/megértem mivel fiatal vagy/nem kell besértődni,inkább olvasd el megint,és tanulj belőle.
na csá
te meg leirhattad volna kicsit értelmesebben,ennyi az egész,talán akkor én is jobban tudtam volna értelmezni és nem kellett volna oltogatni mert másképp nem lenne okom a besértődésre ;).
kösyi ay eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!