Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetseges hogy a mai lanyok nem akarjak leszopni a baratjukat, de elvarjak hogy a fiuk ne csaljak meg oket?
Úgy, hogy rosszul látod a dolgokat :)
Kevés az olyan lány, aki nem paráználkodik mindenkivel, és ezt a párjától is elvárja. Ritka kincset találtál, becsüld meg ;)
"amugy meg a mai lanyok elvarjak hogy a fiuk oket kinyaljak..de hogy ok szopjanak,az kizart."
Szerintem több lánnyal voltam már mint te (29/F), és ezt cáfolnám. Az, hogy neked minden barátnőd tagadja, hogy leszopta a pasiját még nem nevezhető reprezentatív felmérésnek.
Lány vagyok,nem várom el,hogy kinyaljanak,de nem is szopok. Ezen nem múlhat a hűség.Az már tényleg régen rossz,ha erre megy rá egy kapcsolat. Akkor onnan hiányzott valami.
Ja,hozzáteszem,3 éve kapcsolatban élek,és a pasim nem erőlteti,hogy szopjam le.És nem is csal meg!
21/L
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:13
De azért ő kinyal néha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!