Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetseges hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetseges hogy a mai lanyok nem akarjak leszopni a baratjukat, de elvarjak hogy a fiuk ne csaljak meg oket?

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 16:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a kettő nem függ össze. Ha valaki meg akarja csalni a másikat akkor meg is teszi. Én személy szerint nem vagyok oda az orálért, de ettől függetlenül volt olyan, akinek megtettem, mert szerettem és minden téren örömet akartam neki szerezni, és nem azért, mert nem akartam, hogy megcsaljon... ha ezen múlna a dolog el is küldeném a pasit melegebb éghajlatra. Ha meg a pasi nem akar orálisan kényeztetni akkor ő nem teszi. Aki elég intelligens az külön tudja ezeket választani, szerintem.

20/l

2010. szept. 28. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!