Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetseges hogy a mai lanyok nem akarjak leszopni a baratjukat, de elvarjak hogy a fiuk ne csaljak meg oket?
Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 16:05
11/21 anonim válasza:
én nem szeretem ha leszopnak. ezen semmi sem múlik
18/F
12/21 anonim válasza:
kedved kérdező te nagyon el vagy tévedve! attól még hogy nem nyalják ki egymást simán lehet jó a kapcsolatuk, sőt! Valószínüleg tovább fog tartani mint a tiéd, és boldogabbak is lesznek együtt mint te, meg a pasid, akivel azon vitáztok hogy kinyaljátok-e egymást-.- szánalmas vagy
13/21 A kérdező kommentje:
nem szoktunk vitazni,imadjuk a szexet... de szerintem jobb lenne ha sokan apacanak meg papnak mennenek. koszonom a valaszokat.
2010. szept. 28. 16:32
14/21 anonim válasza:
És ha nem akarok dugni, csak nyalni akkor mi van? :-) Nálunk meg minden, 69-ben! És el is tud úgy is menni bnőm, siraly! :-P
15/21 anonim válasza:
16:24 vagyok. ezzel a papsággal rám céloztál?
16/21 anonim válasza:
Mármint, hogy nem csak 69-ezünk, van természetesen más is. Minden ami jóóóó :-D
17/21 anonim válasza:
"nem akarjak leszopni a baratjukat, de elvarjak hogy a fiuk ne csaljak meg oket"
Egyiknek mi köze a másikhoz? Szerinted egy fiú azért nem csalja meg a barátnőjét mert az leszopja őt? És az normális ha megcsalja, mert nem szopta le őt? Te egy hülye állat vagy!
18/21 A kérdező kommentje:
nem celzok en senkire. akinek nem inge,ne vegye magara.
2010. szept. 28. 16:36
19/21 A kérdező kommentje:
nem tartom magam hulye allatnak. biztosan rosszul fogalmaztam meg a kerdesemet.
2010. szept. 28. 16:40
20/21 anonim válasza:
Mi ez a hülyeség? :( Szopás nélkül sem akarnám megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!