Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó vagyok még sincs senkim? Mért van ez?

A bunkóknak nem is lesz, összekeverik az emberek a dolgokat, akire azt mondják, hogy bunkó az domináns, tehát neked is dominánsnak kell lenned és irányítani a nőt, erősnek lenni, nem pedig bunkónak!
20f

Előttem szólónak igaza van. Nekem a bunkóság nem hogy lelohasztaná az érdeklődésem, de messzire kerülném utána a fiút. Aztán, lehet ez bizonyos csajoknak tényleg bejön...de akkor azzal sincs minden rendben szerintem.
22/L

Idősebb lettél gondolom.
Az igazi tapló bunkók a 16 alatti csajoknak jönnek be.
16-18 fölött már van némi eszük a nőknek és elkerülik a nyíltan parasztokat.

Hát BM! Ne legyél bunkó! Nincs az az ostoba hülye tyúk aki szóbaállna egy bunkó gyerekkel! Mégis mi a francon csodálkozol???!!!
Változz meg, és a világ egy jobb hely lesz!

Szerintem pont azert nincs senkid, mert bunko vagy. De most komolyan, en nem szeretem a bunko fickokat, de szerintem mas lanyok se. Nem arra van egy csajnak szuksege, hogy a baratja vagy akarmilyen fiu porig alazza, hanem arra, hogy legyen mellette ha barmi baj tortenik es figyeljen oda ra.
18/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!