Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy megy ez a mikor-ki fizet dolog randikon, ill szórakozóhelyeken?
Az van, hogy eddig mindig én fizettem neki mindent, meghívtam sütizni, üdítőzni, stb...
Ma mennénk elvileg szórakozni este, de nagyon le vagyok égve, kifizetem a belépőt, utána már alig marad majd cash..:S
Ha meg akarja magát hívatni, mondjam hogy nincs pénzem? Elég gáz érzés lesz...
Vagy hogy szokott ez lenni? Mivel vegyem rá tapintatosan, hogy mostmár ő is meghívhatna engem valamire???
17/F 16/l
kb 1 hónapja vagyunk együtt
belépőket mozi ilyesmik sztem mindenki magának. kivéve persze ha meglepetésként meghivod. de ha közösen beszéltek meg egy mozizást, hogy el kéne menni, akk magának. mi ugy csinaltuk. ilyen sütik meg valamik meg kb felváltva. többször akar sütitenni meg pogácsát mint hogy én megakarnám hivni, akk vesz magának, és megkinál belőle. aztán meg ugyis lesz olyan hogy én állom az egész kaját ha nálunk vagyunk, ebből még nem volt gond 4 hónap alatt.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!