Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy megy ez a mikor-ki fizet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy megy ez a mikor-ki fizet dolog randikon, ill szórakozóhelyeken?

Figyelt kérdés

Az van, hogy eddig mindig én fizettem neki mindent, meghívtam sütizni, üdítőzni, stb...

Ma mennénk elvileg szórakozni este, de nagyon le vagyok égve, kifizetem a belépőt, utána már alig marad majd cash..:S

Ha meg akarja magát hívatni, mondjam hogy nincs pénzem? Elég gáz érzés lesz...

Vagy hogy szokott ez lenni? Mivel vegyem rá tapintatosan, hogy mostmár ő is meghívhatna engem valamire???

17/F 16/l

kb 1 hónapja vagyunk együtt

2011. jan. 22. 11:16
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Netán kötelességem mindig nekem fizetni?
2011. jan. 22. 11:17
 2/14 anonim ***** válasza:

lehet hogy csak a pénzedre megy, de lehet hogy pénzes és nem veszi észre hogy neked ez megterhelő.

Legközelebb, mondd hogy "húú nincs most rá pénzem cica".

"kicsit drága nekem ez most, menjünk inkább sétálni ok?"

ha dob emiatt, legalább tudod, hogy csak egy jó nagy *****

2011. jan. 22. 11:20
 3/14 nielindi ***** válasza:
én sosem hagytam, h állandoan a pasi fizessen. engem zavar az ilyesmi. pedig én sem szarom a pénzt. de ez nem olyan dolog, amit elvárhat az ember. szerintem.
2011. jan. 22. 11:21
 4/14 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem inkább halaszd el, mert a Ti korotokban ez sz@rul veszi ki magát, kvázi ha bevallod, hogy nincs épen zseton, akkor lúzernek fog tartani.

Keress valami hihetö és jó indokot, mondd le vagy szerezz pénzt.

A Férfinak illik fizetni.

2011. jan. 22. 11:21
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meghívatni még ne nagyon akard magad semmire. Inkább mond el neki hogy le vagy égve és sajnos csak a saját dolgaidat tudod kifizetni ha mentek valahova és amit ő fogyaszt azt neki kell. Ha szeret akkor meg fogja érteni.

Amúgy szerintem ha még csak 1 hónapja jártok akkor elég gáz ha a csaj hív meg valami úgy hogy előtte te "meghívatod magad" (szóval szólsz neki hogy ő is meghívhatna.) Ez inkább akkor szokás ha már régebb óta vagytok együtt. De pl. tavaly nyáron a barátommal akivel 2 éve voltunk együtt mentünk pizzázni. Előtte anyum adott rá pénz, tehát a pénz nálam volt. A pizzázóba fizettem és az eladó beszólt hogy milyen dolog hogy a lány fizet...

2011. jan. 22. 11:26
 6/14 anonim ***** válasza:

1. válaszoló mondja jól...

Pár napja volt egy hasonló kérdés, ott is elmeséltem: én általában szeretek fizetni (vagyis hát nem szeretek, de szerintem így van jól :D), az első pár alkalommal legalábbis. Ha megkérdezi/mondja, hogy fizetne, akkor két lehetőség van: vagy azt mondod, hogy hagyja, vagy azt mondod, hogy ok, fizessen ő, és így kiderül, hogy valóban fizetne, vagy csak udvariasságból kérdezi-e meg, közben meg élősködik.

Nekem volt már egyszer, sétáltunk erre-arra, bementünk egy fagyizóba... én kértem, ő kért, és ugye fizettem volna, de mondta, hogy ne fizesse-e ő... mondtam, hogy oké, ha szeretné fizesse, erre lesett, mint a borjú... olyan nézése volt, hogy "hogy lehetek ekkora paraszt, hogy ráhagyom" :D Ment is a levesbe...

2011. jan. 22. 11:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, a férfinak illik fizetni, de ha nincs miből, akkor igen is meg lehet beszélni a pároddal. Ha a lány normális, akkor meg fogja érteni. A tesóm és a barátnője pl. első perctől kezdve külön kasszán vannak. A csaj tudta, amikor összejött a tesómmal, hogy nem egy pénzes gyerek, tehát nem várta el, hogy mindent ő fizessen. Megbeszélték, hogy mindenki intézi a belépőket stb. saját magának. Persze néha egy-egy süti, üdítő belefér az öcsémnek is, de a nagyobb kiadásokat külön-külön intézik. Náluk ez így tökéletesen működik.
2011. jan. 22. 11:32
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi is különkasszázunk.1 éve vagyunk együtt. Első randinkon meghívott azota megbeszéltük h semmelyikünk nem gazdag nincs úgy senkinek pénze h mindent a másik fiezessen. Természetesen 1x1x alkalmakor meghív kajálni, moziba, coskit kapok, virágot, de ezeket leszámítva én nem hagyom neki h mindent ő fizessen mert az nem normális hisz ha 1x összeköltözünk se fog egyedül ő eltartani, akkor is közösen fogjuk megoldani.
2011. jan. 22. 11:43
 9/14 anonim ***** válasza:
pár hét után fele-fele
2011. jan. 22. 12:00
 10/14 anonim ***** válasza:
A fiúnak illik fizetni,viszont ti diákok vagytok,tehát azért az más. Neked illene öt meghívmi, neki meg illene visszautasítani és a sajátját fizetni. Nálunk ez így müködött.
2011. jan. 22. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!