Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz az internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz az internetes társkeresés?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 16:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hát, nekem semmi bajom azokkal az emberekkel akik ott keresnek társat, de én nem tenném, pont azon okokból, mint te.
2011. jan. 21. 16:35
 12/24 anonim ***** válasza:

love.hu

am. korod, neved? :)

22/F

2011. jan. 21. 16:49
 13/24 anonim válasza:
0%
Internet a pedofilok játékszere!
2011. jan. 21. 17:03
 14/24 anonim ***** válasza:
ne téged keressenek, hanem te keress! Így te választasz először. Minden társkereső tele van defektesekkel, szexmániásokkal, ezért inkább te érdeklődj először.
2011. jan. 21. 17:05
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de tény, hogy élőben ismerkedve sokkal jobb az eredmény tartósság szempontjából. Nekem neten eddig csak futó kalandok jöttek össze, aztán hagytam a fenébe, és belevágtam élőben, na úgy random meglepetésszerűen összejött! :D
2011. jan. 21. 17:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem neten se jön össze, mert találkozásnál meglátják a lányok, h milyen ronda vok.
2011. jan. 21. 17:12
 17/24 Fülünyúl ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

Nem tudom.. valahogy az egész olyan "végső lemondásnak" tűnik, mintha csak azok mennének fel rá, akiknek a "való életben" nem jött össze."

Ez tévedés. Tudod sok ember egész nap melózik rendesen (és ezért pénze is van), ellenben nincs ideje és energiája szórakozóhelyekre járni. Másik az, hogy manapság elég kevés szórakozóhely van, ahol igazán lehet ismerkedni. Akárhová bemész mindenki haverokkal/barátnőkkel érkezik, csapatban, brancsban. Na most menj oda bepofátlankodni egy ilyen társaságba mert kipécéztél valakit... Vagy elküldenek a fenébe, vagy elhajtanak a fenébe, mert valamelyik srác barátnője volt az akit leszólítottál. Meg különben is ki vagy te, hogy csak úgy odamész.

Ha női csapatról van szó, akkor a barátnők egyfolytában ott hesszelnek a közelben, alkalomadtán kikérdezik a lányt, hogy na mit mondott, meg elkezdik oltogatni, hogy de hát ez lúzer stb., lebeszélik a lányt.

Eleve az ilyen helyeken sok az aranyásó, azaz a pénzes, puccos pasikra hajtó. A buli hátralévő részében ugyanezen lányok a jóképű, kigyúrt pasikra mennek rá, ha már nem volt aznap éjjel pénzes pasi, legalább egy jóképű dugja meg, ennyi haszna legyen ha már órákig festette magát és bűvészkedett kevéske melle felturbózásán és dekoltázsépítésen.

Szóval élőben jobb persze, meg varázslatosabb... az...

Más szórakozóhelyre ha mész a diszkón kívül, ugyanez van: mindenki csapatostul, nehéz leszeparálni valakit ismerkedés céljából a baráti társaságától.

Neten ez nincs. Persze itt is benne van hogy kamu meg izé, meg lepattint. De semmivel nem gázabb mint az életben való ismerkedés. Aki komolyan gondolja az úgyis magáról tesz ki képet, és úgy is ír ahogy az életben is beszél és viselkedik. Kis rutinnal már igen jó valószínűséggel ki lehet szúrni első blikkre a megjátszókat, kamuképeseket.

És ha tudnád, hányan jönnek össze a neten! Nem is kell társkereső, sokan a f@szbúkot, iwiw-et tévesztik össze a társkeresőkkel és ott ismerkednek, csajoznak. Sőt, van egy-két elvetemült, aki még itt a GYK-n is bepróbálkozik. :)

2011. jan. 21. 17:53
 18/24 Fülünyúl ***** válasza:
100%

És a legfontosabb lemaradt:

Mi történik ha megismerkedsz valakivel és kölcsönös a szimpátia? Igen! Találkoztok élőben. :) Tehát ugyanott vagy. Akkor miért lenne ez a "végső próbálkozás"?

Inkább az a baj, hogy sokan túlságosan belelovalják magukat előre, pedig csak lazán ismerkedni kell, nem erőltetve a szerelmet keresni. Mert az ember legalább szerez egy új havert/barátot.

2011. jan. 21. 17:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:59

teljesen egyetértek!

2011. jan. 21. 18:35
 20/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem csak veszélyes nem is kicsit mert könnyen kiadhatják magukat másnak és nem egy bűncselekmény történt már így ami halálesettel is végződött.Jó nem kell paranoiásnak lenni de én személy szerint nem mernék interneten társat keresni ha a magányba pusztulnék se mert lehetek olyan szererncsétlen így 17 évesen h pont egy olyat fogok ki.
2011. jan. 21. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!