Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodik minden lány, hogy a pasi megcsalja őket és csak arra kell neki?
Meglepve olvastam közösségi oldalakon, ahol a jobbnál jobb csajok sírnak, hogy a pasi csak dugni használja őket...
Könyörgöm...a csajok nem ugyanezt csinálják? Mindenkinek kellenek, ezért kaphatóak egy laza numerára.
Olyan összeállítás szerintem nem is létezik, hogy dögös csaj-helyes pasi, romantikázzon és szeressék egymást, ne csak a dugásról szóljon az élet...
"Olyan összeállítás szerintem nem is létezik, hogy dögös csaj-helyes pasi, romantikázzon és szeressék egymást, ne csak a dugásról szóljon az élet..."
A fenét nem létezik! Létezik! Nem is sírnak meg fogcsikorgatnak az ilyenek!
Azért mert ők is ezt teszik csak ők rájönnek hamar és ez bántja őket.
Amugy a nők is ilyenek:
Két barátnő beszélget:
- Mondd, a férjed még sosem jött rá, hogy megcsalod?
- Nem, mert mielőtt gyanakodni kezdene valakire, már le is cserélem a pasit.
Létezik ilyen összeállítás. Például a miénk. Mát több, mint két éve. Pedig mindkettőnknek akadt volna lehetőség, hogy megcsaljuk a másikat, nem vagyunk éppen rondák. :D
Mégsem tettük meg, de nem is siránkozunk, meg panaszkodunk egymásra egy közösségi oldalon sem.
Lehet, hogy öndicséret, de így 31 évesen is elég dögös vagyok a férjem meg kimondottan helyes. Igaz a mi kapcsolatunk (nekem minden kapcsolatom) úgy indult, hogy csak szex, de az töménytelen mennyiségben. 1 év után nagy lett a szerelem és azóta is tart, 4 éve vagyunk házasok.
Tanulság: nem baj, ha csak azt akarja a pasi, abból is kikerekedhet életed nagy szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!