Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól csinálom?
Szijasztok:D
14éves fiú vagyok és bele vok zugva egy lányba.
Már többször voltunk együtt meg minden és ma elhívtam moziba.
holnap lessz egy jó film de rühelli a mozit és hogy tudnám rávenni hogy eljöjjön?
ja ls azt is kérdezném hogy ha el is jönne akkor micsináljak? fogjam meg a kezét vagy micsináljak?
14 éveen az első konkrétabb randin ne karold át a csípőjét, én feljelentenélek a helyében anyunál szexuális zaklatásért... XD :p (de komolyan, ne!)
amúgy a séta nagyon jó dolog, ha nem szereti a mozit, fagyizót (értsd süti) meg a sétát valószínűleg szereti... beszéljetek értelmes dolgokról, közös hobbi... nem ismerem a csajt meg téged se... Te tudod, miről beszélgettek.
a kezét megpróbálhatod megfogni (véletlenül, ahogy túl közel mész hozzá) de ha az elején mondasz neki olyasmit, h ez olyan mint egy randi, akár nevezhetnénk annak és ez tetszik neki, akkor már az elejétől fogd a kezét ;)
és az első randin nem baj, ha még csak puszit kap... bár nem tom az osztályotokban mennyien vagytok, akikre nem figyel eléggé az anyu/apu... ha sokan és Ti ketten is köztük vagytok, akár már csók is lehet, de amikor én voltam 14 az inkább későbbi randin történt (kivéve, ha egy jó bulin ismerkedett meg XY XX-szel... mert ott azért szabad a csók járás nélkül is már 12 évesen :p)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!