Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik igaz szerelem?
Volt egy kapcsolatom, de sajnos nem úgy sült el ahogy szerettem volna. Nyáron sülve-főve együtt voltunk, jól éreztük magunkat, de a sulikezdés után minden megszűnt, Ő más lányoknál "próbálkozott" miközben Én itthon vártam. Végül is szakítás lett a vége. Nekem egy évig utána nem is volt senkim, Ő pedig összejött azzal a lánnyal akit mellettem "fűzött". Majd szakítottak. Nekem is volt nemrégiben egy barátom, de nem éreztem magam jól a kapcsolatban és nem éreztem tisztességesnek, hogy tovább húzzam halasszam. Egy közösségi portálon a "régi" nagy szerelmem betetszikelte az egyedülállóságomat és azóta úgy másként viszonyul hozzám (leveleken keresztül, de semmi lényegre törőt vagy nyomulós dolgot nem ír vagy ilyenek). Meg a barátainak mondta, hogy megbánta, hogy kettőnk között így alakult. Valaki tudna erre nekem magyarázatot adni vagy valami jó ötletet, mert még mindig nem érzem közömbösnek, viszont nem akarok szamár lenni a ló helyett. Köszönöm
Fiú:17
Lány:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!