Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik msnes szerelem? (rég nem látás után. )
van olyan h csomo ideig nem találkozol egy pasival..,és
még mindig tetszel neki?
de msnen nem ir.
és ő hánnya a az én szememre h lesz*rom..:S
akkor még szeret?:O
azt én tudjam? :D
talán kérdezd meg...
lehet
én is szerettem egy lányt és volt, hogy sokáig nem írtam rá, mert úgy éreztem, hogy lesz*r és akk gondoltam, hogy nem fogom törni magam miatta, ha 1,5 hónap alatt nem lett semmi, akk mind1
én 1 idö után megunom az msn-t!! ugy utálok annyit irni és sokszor lekell butitani hogy értse a másik fél hogy mit akarok mondani mert nincs hangsuly:S hosszu távon nem a legjob dolog ez az msn es cucc...
igazán szerelmet sem tud vallani a gyerek ha nagyon akarna mert nincs akkora hangsulya meg az nemis romantikus...
akkor már csók is kéne azt meg kamon szeretnétek vagy E-mail ben? sehogy sem jó!! vagy találkozzatok minimum 1 hétvégén vagy ne legyen...
Mert te egy olyan kis naív lányka vagy akit hülyének lehet nézni.
Lásd ezt meg is tette.
szerinted..-.-
a pasi peverz..
mi a f*asz?
jobblenne ha megkérdeznéd töle ha nem szeret akkor jobb ha az elején kiderül és akkor nem kell minket ilyen kérdésekkel gyötörnöd.
msn en keresztül nem lehet senkibe se beleszeretni (sztem)
és ő hánnya a az én szememre h lesz*rom-te esetedbe sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!