Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire baj ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire baj ha egy csaj nem egy álomnő?

Figyelt kérdés
Sokkal kevesebb esélye van egy olyan lánynak a férfiaknál, akinek nincs nagy melle, lapos hasa, gyönyörű lába és szép kerek feneke? Mármint az első benyomást gondolom ez nagyban befolyásolja, és vannak olyanok akik kevésbé adnak esélyt megismerésre egy átlagos csajnak mint egy bombanőnek? Illetve ha megismerhetnél egy átlagos lányt vagy egy bombanőt, melyiket választanád szívesebben? Kort és nemet légyszi:D
2011. jan. 8. 22:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

nem olvastam égig a hszeket csak első párat : mrs átlagos lány jó pár hibával : ha van benned valami + ami nem feltétlen + 2 kosár méret :D akkor úgyis téged választ és nem a bomba nőt :D ez a + mindenkinek más :D ez van

hülyeség hogy ha nem vagy bomba nő akkor már szóba se jöhetsz :D

19F

2011. jan. 11. 00:16
 32/37 anonim ***** válasza:

na megint olvastam 1 kicsit :D kép után pár kommentel : van pár hibád :D pl : nem tudsz fényképezni :D vörös szem effektus :D könyörgöm ha már fotózol akkor ne vakuval :D 1 csomó képet ez csesz el :D am semmi baj nincs veled :D bőven megfelelő :D

am átlagos csaj vagy bomba nő ?:D átlagos csaj ink :D bomba nő lezbi vagy van pasija :D vagy paré :D ha meg nem paré szingli hetero és szép akkor: vagy nem létezik vagy nem áll veled szóba :D na jó erre van ellen példám :D de ez van XD

19F

2011. jan. 11. 00:23
 33/37 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nekem csak egy álomnő kéne...

Más kérdés, hogy én magam annyira visszataszító vagyok, hogy inkább csak a 10/10-es lányok érdekelnek, így legalább rá tudom fogni valamire, hogy miért nincs barátnőm. Szánalmas vagyok, egy rendes csaj nem is érdemelne meg engem :D Na mindegy, nincs veled semmi gond. Biztos találsz majd egy jófej srácot.

2011. jan. 11. 00:36
 34/37 anonim ***** válasza:

Lányok! Mennyire baj ha egy fiú nem egy álompasi?

Sokkal kevesebb esélye van egy olyan fiúnak a lányoknál, akinek nincs izmos mellkasa, kockás hasa, izmos lába és formás feneke? Mármint az első benyomást gondolom ez nagyban befolyásolja, és vannak olyanok akik kevésbé adnak esélyt megismerésre egy átlagos fiúnak mint egy adonisznak? Illetve ha megismerhetnél egy átlagos fiút vagy egy adoniszt, melyiket választanád szívesebben? Kort és nemet légyszi:D

Érted...

2011. jan. 11. 01:14
 35/37 anonim ***** válasza:

Először cím: Az átlagférfi

Nem az a lényeg, hogy milyen a nő, ez mindig csak másodlagos és így leírva értelmetlen is, de majd kifejtem. Ha szex kell, akkor nem lesz lényeg, mert minden nőn van luk, és a szexre éhes pasi nem válogat

Másodszor cím: Adottság

Az, hogy hogy nézel ki, az adottság, ami csak plusz, és általában ezt rosszul használják ki. Pl.: van egy bomba(kinézetre bomba) aki mindenkinek megakasztja a szemét... na jó nem mindenkinek, mert akinek van agya, az fél, hogyha ránéz egy ilyenre, akkor attól elsorvad. Tehát az a lényeg, hogy a bomba nő tudja magáról, hogy bomba nő, és ezért általában nem tanulja meg azt, hogy mitől igazán jó nő a nő. Az, hogy egy nő mitől válik álomnővé az nem a kinézettől függ. Leginkább ilyen összetevői vannak, mint: apró mozdulatok, kedvesség, beszédkészség, odaadóság, hűség, stb, stb.

Nem csoda, hogy minden bányarém el tudja magát adni feleségnek, és még csak nem is akármilyennek.

Mondok még valamit a bomba nőkről: Nem tudom van e jogsid, buszozol e , szóval láttál e már prostit. Nah, azok között van egy kettő, amelyik tényleg nem csúnya, szóval szép. De a férfiak mégsem azért mondják rájuk,hogy csúnyák, mert azok, hanem mert annyira nincs agyuk, annyira kő bunkók, hogy látni rajta, és ezért. jah...

szóval ha megnézed, akkor nem a bomba nőnek lesz ideális kapcsolata leggyakrabban. És a legfontosabb, ha kapcsolatban az egyik szereti a másikat, akkor akár milyen bányarém már csak tiszteletből is úgy érzi, hogy a barátnője a legszebb a világon.

F/19

2011. jan. 11. 04:35
 36/37 anonim ***** válasza:

Mennyire baj ha egy csaj nem egy álomnő?

Semmi gond, itt mindenki a ronda nőket preferálja, de nem azért, mert a jó nők már foglaltak, áááááááááá nem, mi bottal sem piszkálnánk meg a szép lányokat, akik egyébként is buták.

2011. jan. 11. 13:37
 37/37 anonim ***** válasza:
Mert neked ugye egy gyönyörű és szép barátnőd van, nemde?...
2011. jan. 19. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!