Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire baj ha egy csaj nem egy álomnő?
Figyelt kérdés
Sokkal kevesebb esélye van egy olyan lánynak a férfiaknál, akinek nincs nagy melle, lapos hasa, gyönyörű lába és szép kerek feneke? Mármint az első benyomást gondolom ez nagyban befolyásolja, és vannak olyanok akik kevésbé adnak esélyt megismerésre egy átlagos csajnak mint egy bombanőnek? Illetve ha megismerhetnél egy átlagos lányt vagy egy bombanőt, melyiket választanád szívesebben? Kort és nemet légyszi:D2011. jan. 8. 22:26
11/37 anonim válasza:
én azt választanám amelyikben van valami ami nagyon megfog
14/37 anonim válasza:
Markansabb, szinesebb oltozkodes, jo hajfrizura, es jol fogsz kinezni.
15/37 anonim válasza:
"...egy jó szerető,hosszú combú bamba bomba nő..."
16/37 anonim válasza:
mit akarsz...te így jól nézel ki (legalább is a képen)
17/37 A kérdező kommentje:
alacsony Vagyok, ami a képen esetleg nem látszik, kicsik a melleim, van egy kis hasam, és egyszerűen szörnyű a derék csipő arányom. a kérdést is igy raktam fel álom nő kontra átlagos csaj, akinek vannak hibái
2011. jan. 9. 02:50
18/37 anonim válasza:
A férfiaknak csak a külső számít.
A nőket lenéző válaszoló után szabadon.
19/37 anonim válasza:
Szerintem tök jól nézel, semmi gond nincs az alakoddal, ha emellett még kedves és aranyos is lennél én tuti téged választanálak. 22/f
20/37 anonim válasza:
Semmi baj nincs az alakoddal a kép alapján :)
A kérdésre a válasz: semennyire nem számít. Persze, mint ahogy leírták, nézzél ki valahogy, hogy ne rossz előítéletek legyenek rólad még azelőtt hogy egyáltalán megszólaltál volna. Egy bomba nőnek is lehet negatív kisugárzása és lehet nagyon pozitív kisugárzása egy átlagosabb lánynak is, amúgy meg akinek megtetszel, annak Te vagy a bombanő.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!