Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire baj ha egy csaj nem egy álomnő?
én azt választanám akiben látok valamit amit a többiben nem !
persze ne legyen ronda de egy átlag nő nem ronda legalábbis nálunk nem. de ha most tényleg az van ,hogy egyikben sem látok semmi fantáziját akkor még jóhogy a bombanő.
egyiket megismerhetem ? ez igy olyan esélytelen. mert szivem szerint megismerném mind a kettőt .
szóval fair play ;)
jaa szóval más keze is benne van a dologban :D
hát nem tudom amelyiknek nincs pasija .
egy bomba nőnek azért van ismeretsége és aki valamennyire is kitünik a sorból azt én már ismerem :D szóval ha van palija.
node ha róluk nem tudok semmit akkor valószinü barátokkal látom őket meg ismerném vagy valami xD ezt igy baromi sok ideig tudom ám húzni :)
ha gondolod küldesz képet (vagy magadról vagy egy bomba nőről és egy hasonló külsejü nőről mint te )megmondom melyiket!:D
Attól függ szerintem, hogy a srác milyen kapcsolatra vágyik éppen. Ha volt pl nemrég szakított a barátnőjével, és nem érdekli semmi komolyabb, akkor naná, hogy a bombanőt választja. Ha viszont komolyan gondolná az ismerkedést, a másikat választaná. 20/L
Pont erről beszéltem haverjaimmal, és ők ezt mondták, én csak tolmácsolom. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!