Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire baj ha egy csaj nem egy álomnő?
Szia szerintem szép vagy.
Ez az álomnő dolog meg egy baromság. Kérdezted, hogyha odaraknál egy bombanőt meg egy átlagos csajt és az egyiket megismerhetném, akkor melyik lenne az. Na ez egy jó kérdés, mert én ennyi alapján nem tudnék dönteni. Nekem pl sok lány megtetszik, de nem tudom rangsorolni őket. Így külsőre nagyon sok tetszik. Igen, te is. :). De az a helyzet, hogy ez baromi kevés még, pusztán külső alapján nem fogok többet érezni iránta. A belső értékei is érdekelnének. Nekem pl kizáró ok lenne, ha egy lány buta. Felőlem, lehet akár milyen szép vagy miss traktorfalva szépségkirálynője, nem érdekel.
Ha egy bombanő és egy átlagos lány közül kéne választani, akkor inkább az átlagosat szeretném megismerni, de ezt a döntést csak azokon a tapasztalataim alapján hozom meg, hogy a "bombanők" általában kegyetlenül ostoba buta tyúkok. Amúgy meg nem tudnék választani.
De most komolyan, ez az álomnő meg világszépe dolog, annyira hülyeség. Tegyük fel, hogy van egy lány, aki tetszik és mondjuk olyan, hogy te az átlagos kategóriába sorolnád, de ha megismerném jobban és továbbra is tetszene, akkor valszeg beleszeretnék és onnantól kezdve ő lenne a legszebb lány a világon és nem érdekelne a többi, hiába mondja rájuk akárki, hogy milyen szépek így vagy úgy.
22:35
Te ez így olyan hülye kérdés!
Kérdezheted volna ennyiből azt is hogy ha mondjuk kiraknak eléd két táskát, és az egyikben van 10000 ezer forint, a másikban 1 millió, melyiket választanád?
Mindenki a jobbat válassza!
Először!
De lehet hogy azzal a kisebb mellű, laposabb seggű csajjal lesz boldog!
figyi ha küldesz egy képet magadról akkor megmondom
de bevallom neked én nem az álomnőt választanám hanem egy átlagos nőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!