Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire baj ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire baj ha egy csaj nem egy álomnő?

Figyelt kérdés
Sokkal kevesebb esélye van egy olyan lánynak a férfiaknál, akinek nincs nagy melle, lapos hasa, gyönyörű lába és szép kerek feneke? Mármint az első benyomást gondolom ez nagyban befolyásolja, és vannak olyanok akik kevésbé adnak esélyt megismerésre egy átlagos csajnak mint egy bombanőnek? Illetve ha megismerhetnél egy átlagos lányt vagy egy bombanőt, melyiket választanád szívesebben? Kort és nemet légyszi:D
2011. jan. 8. 22:26
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
:)
2011. jan. 9. 22:12
 22/37 anonim ***** válasza:

Szia szerintem szép vagy.

Ez az álomnő dolog meg egy baromság. Kérdezted, hogyha odaraknál egy bombanőt meg egy átlagos csajt és az egyiket megismerhetném, akkor melyik lenne az. Na ez egy jó kérdés, mert én ennyi alapján nem tudnék dönteni. Nekem pl sok lány megtetszik, de nem tudom rangsorolni őket. Így külsőre nagyon sok tetszik. Igen, te is. :). De az a helyzet, hogy ez baromi kevés még, pusztán külső alapján nem fogok többet érezni iránta. A belső értékei is érdekelnének. Nekem pl kizáró ok lenne, ha egy lány buta. Felőlem, lehet akár milyen szép vagy miss traktorfalva szépségkirálynője, nem érdekel.

Ha egy bombanő és egy átlagos lány közül kéne választani, akkor inkább az átlagosat szeretném megismerni, de ezt a döntést csak azokon a tapasztalataim alapján hozom meg, hogy a "bombanők" általában kegyetlenül ostoba buta tyúkok. Amúgy meg nem tudnék választani.

De most komolyan, ez az álomnő meg világszépe dolog, annyira hülyeség. Tegyük fel, hogy van egy lány, aki tetszik és mondjuk olyan, hogy te az átlagos kategóriába sorolnád, de ha megismerném jobban és továbbra is tetszene, akkor valszeg beleszeretnék és onnantól kezdve ő lenne a legszebb lány a világon és nem érdekelne a többi, hiába mondja rájuk akárki, hogy milyen szépek így vagy úgy.

2011. jan. 10. 23:03
 23/37 dag ***** válasza:

22:35

Te ez így olyan hülye kérdés!

Kérdezheted volna ennyiből azt is hogy ha mondjuk kiraknak eléd két táskát, és az egyikben van 10000 ezer forint, a másikban 1 millió, melyiket választanád?

Mindenki a jobbat válassza!

Először!

De lehet hogy azzal a kisebb mellű, laposabb seggű csajjal lesz boldog!

2011. jan. 10. 23:06
 24/37 A kérdező kommentje:
:D
2011. jan. 10. 23:06
 25/37 anonim ***** válasza:

figyi ha küldesz egy képet magadról akkor megmondom

de bevallom neked én nem az álomnőt választanám hanem egy átlagos nőt

2011. jan. 10. 23:08
 26/37 A kérdező kommentje:
van kép a kommentek között:P
2011. jan. 10. 23:12
 27/37 anonim ***** válasza:
figyelj szerintem nincs okod panaszra ne legyen ilyen kevés önbizalmad a pasik észreveszik ha nem érzed magad szépnek és nem kelti fel a figyelmüket a pasik szeretik a kiegyensúlyozott határozott életvidám csajokat akik nem feltétlenül azok mégis annak érzik magukat, elfogadják magukat és a kisugárzásukkal ezt is éreztetik el is hitetik velünk
2011. jan. 10. 23:16
 28/37 dag ***** válasza:
Szép vagy! ha gondolod írj privit! esetleg dumcsizhatnánk!
2011. jan. 10. 23:31
 29/37 A kérdező kommentje:
nem is az hogy önbizalom hiány, csak úgy vettem észre, hogy mint nő a körülöttem lévő fiúk, kevésbé keresik a társaságomat, mint azon társaimét akik "bombábban" néznek ki, és nem hiszem, hogy arról van szó hogy elviselhetetlen lennék, mert azért mint barát nagyon sok közel enged magához, de csak ilyen szinten, és én ezt azoknak a hibáimnak tulajdonitottam, amit nem önbizalomhiányból kifolyólag de reális megitélés alapján felfedeztem fel magamon
2011. jan. 10. 23:37
 30/37 anonim ***** válasza:
Szerintem te igenis alomcsaj vagy. Szep vagy. 21/F
2011. jan. 10. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!