Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok?
Figyelt kérdés
Miért nem mondják meg nyíltan a véleményüket. Egyszerűen mindig kitérő válaszokat hallok, amiről jól tudom, hogy csak kamu. Miért nem mondják meg nyíltan az igazat, mint a fiúk?2011. jan. 8. 19:03
1/6 anonim válasza:
Én az a ritka lány vagyok aki mindig őszinte, néha tulságosan is. 15/L.
2/6 anonim válasza:
mert lehet nem akarnak megsérteni vagy pedig szimplán ilyenek a nök.
amugy egyetértek jó a kérdés !!!!
3/6 anonim válasza:
Hogy tuskónak tarthassanak amiért nem értjük meg őket.
4/6 anonim válasza:
Nem akarnak megbántani senkit. például ha megkérdezi valaki tőlem, hogy tetszik-e ez meg az nemfogom aztmondani, hogy FÚÚÚJDERONDA OLYANKÉPEVAN MINTA.... inkább kedvesen, megszépítem, és mondom azt, hogy így nem, de azért barátilag rendes. (:
5/6 anonim válasza:
Na elmondom, miért vagyunk ilyenek. MERT TI IS ILYENEK VAGYTOK!
Utálom, hogy semmit nem lehet kihúzni a pasikból, úgy kell könyörögni, hogy mondjon már valami határozottat, ha meg konkrétan rákérdezek, csak vigyorognak, meg terelik a témát. Na ezért megérdemlitek ti is. :D
Amúgy én őszinte vagyok, és mindig kimondom, amire gondolok, mert ugyanezt várom el a másiktól is.
De amúgy szerintem az is lehet ennek az oka, hogy bizonytalanok, nem merik elmondani, mire gondolnak igazán, vagy éppen azért mert nem akarnak megbántani, vagy félnek, hogy te bántanád meg őket a reakcióddal.
6/6 A kérdező kommentje:
Én egyenes ember vagyok, nem beszélek mellé hazugságokat, és akiket ismerek fiúkat, a 90%-a ilyen. Ellenben a lányoknál nem nagyon talál az ember olyat, aki nem kamuzik össze vissza.Mondanék példákat is, de nem érdemes, hisz mindannyian tudjuk, mire gondolok. Engem ez nagyon zavar bennük. :/
2011. jan. 9. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!