Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
N. Ektek is feltünt, hogy mostanság a 15-16-17 ésves lányok 18-19-20 évesekkel járnak?
------
17:29
"Mivel a lányok 14-15 éves koruk körül már egész nőiesek"
Mivel ezt a hülyeséget te komolyan gondoltad, ezzel elárultad hogy egy balf@sz vagy. Te nem tudsz gondolkodni. Ha meglátsz egy fiatal csöcsöt, az máris elcsavarja az agyad.
A 14-15 éves kislányok UGYANANNYIRA mondhatók nőnek, mint amennyire a 14-15 éves fiúk mondhatók férfinak. Vagyis a valóságban egy 14-15 éves lánynak köze sincs a "nő"-höz. Az már más dolog, hogy te megdugnád.
------
17:45
"Az igényesebb lányok az igényesebb pasikkal jönnek össze. A te írásmódod és gondolkodásod semmiképpen sem igényes, ebből következtethetsz, hogy miért nem kellesz nekik. Süt rólad az irigység és a hisztis gyerekesség. Ne csodálkozz ha idősebbeket keresnek. 2-3 év korkülönbség teljesen normális."
Ne siránkozzál már éretlen fruska! Úgy látszik nem vagy képes elviselni, hogy a lányok ugyanolyan éretlenek mint a fiúk. Hát kénytelen leszel elviselni, mert az élet már csak ilyen.
A gondolkodásodból látszik, hogy csak fáj neked, hogy a kérdezőnek is kezd felnyílni a szeme.
------
18:26
"mert az azonos korú srácok még komolytalanok"
Már megint egy agymosott páciens. Azonos korú lányok és fiúk UGYANOLYAN komolytalanok.
------
20:36
"14 éves az annyira már annyira nem ovi." (lányról van szó)
Fáj az igazság? Ez nem segít azon, hogy elég dedósok a 14 éves lányok.
------
17:39
"téged meg az minősít h általánosítasz. nem minden 15-16-17 éves ribanc."
Figyelj már nagyokoska! Ellentmondásba keveredtél magaddal! Te ugyanúgy általánosítottál. Idézem az előző válaszod:
18:26
"mert az azonos korú srácok még komolytalanok"
Most is lebuktál. Ezzel csak magadat minősítetted, elárultad, hogy te is csak egy éretlen csitri vagy, aki nagyon komolynak, érettnek hiszi magát.
Ezzel szintén engem igazoltál, hogy mindkettő nem ugyanolyan lassan érik.
(Ezt a választ külön írom, mert az előző kommentem túl hosszú lett volna.)
------
17:44
"Hát bocsi, de a lány választ, ha nem hagyná magát nem vinné el. És akár tetszik akár nem, a lányok ebben a korban érettebbek, mint az ilyen korú fiúk. Az érettségük kb. egy 18 éves srác érettségével egyezik meg. Ezzel hiába vitatkozik bárki, ezért van az, hogy hosszú évek óta, már dédanyáink korában is szinte mindig a férfi volt az idősebb. Nekem sem kellene nálam fiatalabb vagy egykorú, pedig én már lassan 22 vagyok."
Hát te aztán tényleg nem ebben a világban élsz. Esetleg bedrogoztad magad? Azt tanácsolom, hogy te NE okoskodj! 21 éves "nő" (sokkal inkább kislány) létedre ennyi baromságot összehordani szégyen!
Hát bocsi, de nem csak a lány választ! Ez 50-50%-ban van megosztva. Ha a fiú nem akar semmit, akkor a lány hiába kínlódik. Ez visszafelé is igaz, kivéve azt az esetet, amikor a lány visszautasítja a fiút, de a fiú manipulálja a lányt és végül megszerzi magának.
Hiába fáj neked az igazság, a lányok ebben a korban ugyanolyan éretlenek, mint a fiúk. Ezzel a ténnyel együtt kell élned, ez ellen nem tehetsz semmit.
(A most következő információk nem biztosak, mert más kérdésekre adott válaszaidból tudtam meg. Hogy te írtad azokat a válaszokat is, azt ezekből feltételezem: te ezen az oldalon egy rendszeres, jelenleg 77%-os, 21 éves női válaszoló vagy, akinek a stílusát nem lehet összetéveszteni mással.)
Persze, hogy neked nem kellene nálad fiatalabb vagy veled egykorú férfi, mert neked a dagadt, 40 éves, 190 centiméter feletti magasságú férfiak kellenek. (Valószínűleg már a kezdetektől fogva apakomplexusos lehettél.)
Nem értem; hogy lehet itt ennyi tudatlan birka?! Sok kis csitri össze-vissza irkál mindenféle valósággal ellentétes dolgot.
A férfiaknál ilyen téren kettős lehetőség van (kivéve azt az esetet, ahol minden ilyen negatívum nélkül tényleg csak a fiatalabb lányok tetszenek nekik):
1.: Azok a férfiak akik csak náluk fiatalabb lányokkal kezdenek, azok valószínűleg vesztesek. Annyira bénák, hogy a saját korosztályukban lévő nőknél esélyük sincs, és ezért a könnyen manipulálható, éretlen kislányoknál próbálkoznak.
Ha valaki jól tud csajozni, tudja mi kell egy nőnek akkor simán, minden gond nélkül össze tud jönni egy tőle idősebb nővel is.
2.: Azok a férfiak akik csak náluk fiatalabb lányokkal kezdenek, azok okosan kihasználják a fiatalabb lányok éretlen gondolkodását, manipulálják és megtesznek velük bármit, élvezik a friss húst.
Később ez a férfiak előnye lesz:
A férfi még 40 évesen is vonzó a fiatal nők szemében, míg a nő 40 évesen már nemigen vonzza a férfiakat.
Másrészt mivel sok lánynak nincs humorérzéke, ezért ezt ezzel az "érettebb vagyok" dumával próbálja leplezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!