Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szokás mostanság?
Hát ez annyira az illető hölgytől függ! Az első randira talán még nem kell vinni semmit, elég, ha pl. beültök valahová. De igazából az a legjobb, ha úgy teszel, ahogy gondolod, mert az vagy te, ne akarj mindenféle szokásoknak meg elvárásoknak megfelelni.
Nagyon kellemes, szép randit kívánok! :)
:-))
Hát köszönöm. Remélem összejön a dolog. Nem jó így egyedül...
Köszönöm!
Igyekszem így cselekedni :-)
ja leírták, hogy ne vegyél semmit. én a beülést se javaslom. ennyi a tanácsom, inkább leírom, hogy nekem mi a véleményem az első randiról.
szerintem, hogy mély benyomást kelts egy lányban érdemes vele lefeküdni, bár ezt tuti sokan nem javasolják :) azért egíy csók az alap. menjetek sétálni, parkok, sétálóutcák, terek, légy kreatív. ha randin vagytok mindketten az azt jelenti, hogy bejöttök egymásnak, szal hajthatsz rá mivel bejössz neki. sztem a legfontosabb, hogy légy férfi - erről könyvet lehetne írni:D legyél full laza, de teljesen nyugodt és legyen kényelmes minden.
Én is 10 év után és 30 felett tértem vissza a vadászmezőre. Először vittem az első randikra virágot, aztán rájöttem, hogy ez hülyeség.
Ha viszek valamit, akkor az valami kis hülyeség, ami személyes. Sokkal nagyobb sikere van, mint egy kórónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!