Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
N. Ektek is feltünt, hogy mostanság a 15-16-17 ésves lányok 18-19-20 évesekkel járnak?
hát ez...mindig így volt nem...?:D
legalábbis nekem is midig 2-3 évvel idősebb srácaim voltak...
Azért van, mert a legtöbb 16-17 éves csaj, korán érik, és az agyi szintjük meghaladja a 16-17 éves pasik agyi színvonalát.
Más esetben, az ilyen korban lévő lányok szeretnek menőzni azzal hogy idősebb a barátjuk!
Persze, mert mindenki azt hangoztatja, hogy a lányok mennyivel korábban érnek. Elmondom, hogy max testileg. Mert annyira naivak és butuskák a 14-17 éves lányok. :)
Amúgy igen a 14-16 éves srácok lassan mehetnek az oviba csajozni!:)
Azt nem tudom hogy a fiúk mért onnan választanak, mert lány vagyok, viszont tudom, hogy a lányok miért választanak idősebb fiúkat. Az én barátom 17 én pedig 15 vagyok. De nálam a 2 év a minimum amúgy átlagban 3 év szokott kötem és a tetszó fiú között lenni, de volt már hogy 6 évvel idősebb volt a fiú(és ő akart velem összejönni nemrég) és votl olyan is hogy 40 éves tetszett :O (persze tényleg csak plátói :))
Én kifejezetten utálom a velem egykorú dzsásztinbíbör meg espé fiúkat. Lehet 20 éves, de ha babaarcú, nem férfias, akkor nem kell. Nekem kell a borosta, a pattanás és az érettség :) Aki magas, széles a válla és megvéd ha baj van :) Amúgy a fiúmon kívül már senki más nem jön be :)) Ő az ideál ^^
Az rendben kedves Szamóca,de arra nem gondoltok hogy a 15/16/17 éves fiúknak senki sem marad...
vagyis csak a legalj, az meg...:S
Nem akarlak elkeseríteni, de ez már kb. az őskor óta így van.
Mivel a lányok 14-15 éves koruk körül már egész nőiesek, míg a fiúk férfiasodni 17-18 éves koruk előtt nemigen kezdenek. Egy 15 éves fiú inkább hasonlít egy gyerekre, mint egy férfira. Egy 15 éves jólfejlett lányt viszont még én is f@szra húznék, pedig nem vagyok pedomaci :D
az én srácom több mint egy évvel fiatalabb, és 17 évesen szedtem fel (most 19 vagyok, és ellenpélda:))
egyébként a lányok általában hamarabb érnek, és jól jön az a 2 év előny a fiúknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!