Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » N. Ektek is feltünt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

N. Ektek is feltünt, hogy mostanság a 15-16-17 ésves lányok 18-19-20 évesekkel járnak?

Figyelt kérdés
Nagyon kiváncsi lennék ,hogy mi okból kevés a nő abban a korosztályban ezért az alsóbb korosztályból keresnek vagy mi ?
2011. jan. 5. 17:20
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
szóval a sok csökkentagyú faszi miatt ráfaragnak a többiek is ... ahha fair play :S
2011. jan. 5. 17:30
 12/35 anonim ***** válasza:
Én nem így gondolom, szerintem az a jó, ha egy pasi éppen, hogy idősebb nállam, ez lehet akár egy nap is. Ha esetleg fiatalabb, azzal is ki tudnék békülni, de akkor nagyon tökéletesnek kell lennie. 15/L
2011. jan. 5. 17:31
 13/35 anonim ***** válasza:

a f@szt, a lányok b..szni akarnak, ennyi

a 16 éves fiúk meg még nem feltétlenűl

2011. jan. 5. 17:32
 14/35 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatban szinte kivétel nélkül a férfi az idősebb. Nem is tudom miért baj, ha egy lány 2 évvel idősebb pasival jár. Ilyen idős koromban nekem is 18 éves barátom volt.
2011. jan. 5. 17:40
 15/35 A kérdező kommentje:
szóval akkor most egy mondjuk 16 éves csávó várhat még kb. 1-2 vagy 3 évet ? hát azért ez igy k.urva gázos
2011. jan. 5. 17:40
 16/35 A kérdező kommentje:
mint ahogy irták az igényes nőket elviszik és marad a "selejt". ez egy kicsit himsoviniszta volt de ez az igazság ...
2011. jan. 5. 17:41
 17/35 anonim ***** válasza:
Hát bocsi, de a lány választ, ha nem hagyná magát nem vinné el. És akár tetszik akár nem, a lányok ebben a korban érettebbek, mint az ilyen korú fiúk. Az érettségük kb. egy 18 éves srác érettségével egyezik meg. Ezzel hiába vitatkozik bárki, ezért van az, hogy hosszú évek óta, már dédanyáink korában is szinte mindig a férfi volt az idősebb. Nekem sem kellene nálam fiatalabb vagy egykorú, pedig én már lassan 22 vagyok.
2011. jan. 5. 17:44
 18/35 Bretso ***** válasza:
0%

Az igényesebb lányok az igényesebb pasikkal jönnek össze. A te írásmódod és gondolkodásod semmiképpen sem igényes, ebből következtethetsz, hogy miért nem kellesz nekik. Süt rólad az irigység és a hisztis gyerekesség. Ne csodálkozz ha idősebbeket keresnek. 2-3 év korkülönbség teljesen normális.

Másrészt ellenpélda is van szépen, ahol egyidősek a párok. Szóval vagy ronda vagy, vagy lúzer, ezért nincsen barátnőd. Ne a világot okold, benned van a hiba.

2011. jan. 5. 17:45
 19/35 A kérdező kommentje:

hát engem nem izgat ,hogy most kellek e a lányoknak vagy nem nekem van barátnőm csak az a gond ,hogy öcsém szopja rendesen . és én nem szeretem látni ,hogy szomorú igy engem is ku.rvára érdekel mert ,hogy én 21 éves fejjel nem állnék össze 15-16 évesekkel az holtbiztos .

akiket én ismerek lányok azok is 2-3 évvel idősebb pasikkal járnak igy barátok közt is felmerül néha téma ..-.-

2011. jan. 5. 17:53
 20/35 anonim ***** válasza:

Én inkább azt vettem észre, hogy az apjukkal egy idös egyénekkel járnak.

Rohadt érzés, ha az embert egy nála 20-25 évvel idösebbre cserélik le, mert az önbizalmat a totális 0-ra rombolja.

20-22 évesen kellene olyan egzisztenciával rendelkezni, mint egy 40-50 évesnek, hogy labdába lehessen rúgni.

2011. jan. 5. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!