Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
N. Ektek is feltünt, hogy mostanság a 15-16-17 ésves lányok 18-19-20 évesekkel járnak?
"szóval akkor most egy mondjuk 16 éves csávó várhat még kb. 1-2 vagy 3 évet ? hát azért ez igy k.urva gázos"
nem feltétlenül. első barátom 16 éves volt, amikor összejöttünk. én akkor lettem 14.
na hát mikor én voltam ennyi nálunk nem volt ilyen probléma legalábbis nekem ...
de ahogy elnézem sokat nem lehet segiteni mint ,hogy várnak vagy megkomolyodnak ami ugye nem fog sokat változtatni hisz azt mindenki lefogja sz@rni úgy érzem.
én inkább tanulok a vizsgáimra
, Adjon az Isten !
ma 18:28
"nem feltétlenül. első barátom 16 éves volt, amikor összejöttünk. én akkor lettem 14." = "Amúgy igen a 14-16 éves srácok lassan mehetnek az oviba csajozni!:)"
"Ezzel hiába vitatkozik bárki, ezért van az, hogy hosszú évek óta, már dédanyáink korában is szinte mindig a férfi volt az idősebb. Nekem sem kellene nálam fiatalabb vagy egykorú, pedig én már lassan 22 vagyok."
Ja, csak ennek NEM az volt az oka, hogy a fiúk agyilag később érnek (mert ez sztereotípia) hanem az, hogy dédanyád idejében meg kellett házasodni a kufirchoz. Házasodni meg egy férfi akkor házasodhatott, ha EL TUDTA TARTANI a feleségét.
Egy 14 éves asszony is tudott otthon főzni, mosni és a pulyára vigyázni. De egy 14 éves fiúcska még nem tudott úgy dolgozni, hogy eltartson belőle egy családot (max aprópénzért disznópásztorkodott).
Ez az oka.
Kérdező:
Nekem világ életemben (14 éves koromtól kezdve) velem egy idős - vagy minimum egy évfolyamba járó (tehát max fél évvel idősebb vagy fiatalabb) barátnőm volt. És nem a "selejt" fajtából, hanem a DEBASZ fajtából. Csak kiállás, önbizalom és magabiztosság kérdése a dolog. Ha úgy futsz neki, hogy ááá, jó csaj, úgyis 20 éves pasival fog járkálni, stb akkor nem csoda, hogy nem állnak veled szóba.
Jegyezd meg, a nő egy baromi egyszerű állatfaj. Ahogy a férfiak 99%-át könnyedén el lehet csavarni 2 jó csöccsel, egy jó seggel és reggel ágyba hozott sörrel, úgy a nők 99%-ával simán el lehet hitetni, hogy te vagy a környék legnagyobb kanja és legjobb partija - akkor is ha ez nyilvánvalóan nem igaz.
na ez már egy válasz volt :D
önbizalomból nincs hiány a családban , de tettekre lépni már nem nagyon megy az öcskösnek na majd beszélek a fejével ;)
Megint a milliószor ismételt közhely: a lányok előbb érnek.
Amúgy ez azt a 18 feletti srácot is minősíti, aki ilyen kis ribancokkal jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!