Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FFDP kérdése:
Hogy tetszik ez a terv? (főleg lányok)
Figyelt kérdés
Kicsit hülyén hangozhat, de egyszerűen elképzelni se tudom, hogy bárki is igent mond nekem, mert még egy lány se volt aki nem utasított el, viszont azóta már lefogytam, helyesnek mondanak és elég sokfelé mosolyognak rám, köztük az a lány aki nekem is nagyon tetszik. Én is neki ez biztos, más is mondta.
Szóval miképp közelítsem meg? Ha odamegyük hozzá egyik szünetben (egy suliba járunk) és beszélgetek vele egy kicsit (hogy van, melyik osztályba jár, szereti - e - ilyesmik) aztán elkérem a telefonszámát vagy az MSN - jét és később felhívom/ráírok és elhívom valahova akkor örülne neki, igaz?
2011. jan. 4. 19:15
11/14 anonim válasza:
:Dezjó énis minidg körbe körbe mászkálok mikor telefonálok
12/14 anonim válasza:
Szerintem hülyeség amit a 65%-os mond, mivel ha megkérdezed és van barátja akkor mondja hogy van és akkor úgysem fog randizni veled.Ha nincs akkor akkor nem fogja azt mondani hogy van ha szeretne veled valamit, ha meg nem akar akkor meg úgyis full mindegy.azt meg semmiképp se mond, hogy csak gyakoroltál, mert meg lesz rólad a véleménye, hogy arra sem vagy érett, hogy méltóságteljesen viseld a visszautasítást.
13/14 anonim válasza:
igen a randi azért van hogy megismerjék egymást az emberek , de azért nemárt előtte tudni arról a valakiről hogy ki is ő..
14/14 anonim válasza:
ne légy tolakodó, első beszélgetésre pár szó elég. nehogy elcseszd. a lányoknál sokszor a NEM az nem 100%-os. A lényeg, hogy ha nemet is mond, soha ne add fel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!