Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik ez a terv? (főleg lányok)
Kicsit hülyén hangozhat, de egyszerűen elképzelni se tudom, hogy bárki is igent mond nekem, mert még egy lány se volt aki nem utasított el, viszont azóta már lefogytam, helyesnek mondanak és elég sokfelé mosolyognak rám, köztük az a lány aki nekem is nagyon tetszik. Én is neki ez biztos, más is mondta.
Szóval miképp közelítsem meg? Ha odamegyük hozzá egyik szünetben (egy suliba járunk) és beszélgetek vele egy kicsit (hogy van, melyik osztályba jár, szereti - e - ilyesmik) aztán elkérem a telefonszámát vagy az MSN - jét és később felhívom/ráírok és elhívom valahova akkor örülne neki, igaz?
Ne ez kerülő.
Menj hozzá, és mond neki:
Eljössz velem randizni?
Ha furcsán nézd, mond neki, hogy csak rajta gyakoroltál.
Ha igent, mond akkor vidd el egy szép helyre.
Ott, hagy őt beszélni többet, írányisd a beszédet reá.
Tegyél fel ilyen kérdéseket:
Mi a kedvenc színed?
Mi a hobbyd?
stb.
Mindenféle hülye kérdést.
--------------------------------------------------------
VAN EGY FONTOS DOLOG:
SOHA NE KÉRDEZD MEG A CSAJT, HOGY VAN-E BARÁTJA, MERT CSAK BÜSZKESÉGBŐL IS IGENT FOG MONDANI,
----------------------------------------------------------
És ha mikor elhívod, azt mondja, hogy van barátja , azért nem mehet, akkor mond azt neki, hogy csak jobban megakarod őt ismerni, és ha végül belemegy, még így se hozd fel soha a barátját, az maradjon otthon.
Ha látod rajta, hogy tetszel neki, vagy legalábbis érdeklődést mutat az iránt amit mondasz akkor szerintem elkérheted a beszélgetés végén az msn címét.
Szerintem ennek örülni fog a lány, mármint hogy odamész hozzá, pláne ha bejössz neki.
:)
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:23
irta elsö beszélgetésnél hivd el randira..na ezt ne csinál én lány vagyok de nem örülnék ha pasi ezt csinálná.legalább egyszer beszélj vele és a második beszélgetés végén emlisd meg neki hogy randizni akarsz vele.nem is ismer.ha lerohamozod 5 perc után nem biztos hogy igent mond
16/l
Én 65% hasznos blabla
Nekem eddig ez a módszer, 10-ből 5-szőr bevált.
Garantált 50% esély, mert vannak leányok akiknek jobban bejönnek a rámenős pasasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!