Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön ez a pasas? Diego Forlan Jó karakteres arca van?
2011. nov. 10. 19:13
2/29 anonim válasza:
hű, nem, pedig amúgy a szőke pasikra jobban bukok egy kicsit, mint a többire. de ő nagyon nem...
3/29 A kérdező kommentje:
Pedig ez szőke, kék szemű és a foci vb-n is bekerült a 10 legszexisebb focista közé. Latinos sármja van.
2011. nov. 10. 19:16
4/29 A kérdező kommentje:
Mi a gond vele? Ha van vkinek gondja egyáltalán.
2011. nov. 10. 19:17
6/29 anonim válasza:
hát... ez nekem túl karakteres. nem a babapofis fiúkat bírom, de valahogy nem jön be.
7/29 anonim válasza:
Nem.
Túl karakteres az álla.
Túl vadul szabott arca van.
Ez csak az én véleményem!!!
Nem csúnya a pasi, csak nekem nem tetszik.
8/29 A kérdező kommentje:
Indok? Ez a baj, hogy a lányok sosem indokolnak, csak elhajtanak minden pasit.
2011. nov. 10. 19:18
9/29 A kérdező kommentje:
De nem azt szoktátok mondani ha a szeme tetszik akkor már nyert ügye van? Az arc csak másodlagos, a szeme a legfontosabb. A lányok ezt állítják.
2011. nov. 10. 19:20
10/29 anonim válasza:
túl kemény, kellemetlenül szabálytalan az arca. nem jó ránézni. én pl. azt szeretem, ha egy fiúnak kellemes, kiegyensúlyozott arca van. a srácnak, akire legutóbb rámondtam, hogy jó pasi, nem túl vékony és nem is túl vastag arca volt, a álla és az állkapcsa is határozott volt, de nem kiugró módon, kicsit szögletes, de nekem tetszett. nagy kék szeme volt, és szőke haja. remélem, ez így elég részletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!