Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk félnek az erős, karakteres lányoktól?
Nincs fium,pedig nem vagyok csúnya,és az öltözködésemmel sincs baj(nem kihívó,inkább van egy saját kialakított stílusom,mások szerint okés).Sokan mondják,hogy okos vagyok,sőt,már bölcsnek is neveztek :).Sokmindenhez értek,főleg a művészetekhez,rajzolás,zene..az emberek felé nyitott vagyok,bárkivel el tudok beszélgetni..Rendesnek tartanak a barátaim,nem vagyok bulizós,bár aki nem ismer jobban,annak gondol,ill ez jön le neki első ránézésre.Lehet ezért félnek a fiúk...?Egyik egyszer azt mondta,hogy a fiuk,férfiak nem szeretik az okos! lányokat..nem értem,ez ugye csak az ő személyes véleménye volt? Ilyasztő lenne egy erős karakterű lány?
Amúgy 22 vagyok.
ez eddig jó :D nincs benne semmi kivetnivaló de mitől is leszel erős karakterű ? [azt leszámítva h van 1 lvl 85 353 ilvlü frost maged :D]
19F
mért ne szeretnénk a nálunk okosabb csajokat ?:D jó az csak ne úgy legyen okos hogy azzal irritáljon minket :P pl mondok vmit majd kijavít random és ezt kb 2 percenként
az már tényleg zavaró
de ha a tehetség mellé 1 szerethető jellem társul [lehetőleg nem 1 anyám asszony katonája mindent megbocsájtok és 1 pillanatra se tudok meg lenni nyávogás nélkül]
akkor természetesen be fogsz jönni a fiúknak [am milyen hangszeren játszol? feltételezem vmin csak játszol :D]
19F
moszuke XD senki se mondta h domina :D fogd meg a biciklid kösd a küllőhöz a kárt és a kereket pörgesd meg jó erősen :D
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!