Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szerettek, hogy közeledjen a fiú hozzátok?
Úgy gondoltam,hogy facebook,vagy ilyen leszolítás szórakozóhelyen vagy esetleg valami más?
mert nekem mostanában semmi sem jön össze,pedig az ismerősök szerint nagyon nem vagyok 'rossz pasi'!
kommentvitézek válaszaira nem vagyok kíváncsi...
19/F
Nem vagyok lány, de attól hogy ismerőseid mint mondanak vagy akár őszintén mit gondolnak rólad még nem biztos hogy igazuk van.
Sok dologtól függ ez, a virtuális trágyadombot hagyd meg az idiótáknak. Élőben pedig sokat számít hogy csinálod amit csinálsz, ezért érdemes megfigyelni mi történik körülötted.
Ja igen; Attól, hogy kiírod, hogy ne trollkodjanak ide, attól még idefognak trollkodni ugyan úgy.
Hogy kapj egy normális választ:
Szerintem bárhol leszólíthatnál csajokat, csak előtte bizonyosodj meg óla hogy tetszel neki. Mondjuk szemezz a metrón vagy a buszon, suliban esetleg. De diszkóban szerintem nem ajánlatos mert ott vannak igen "érdekes" lányok. Remélem tudod mire célzok. És ha nem vagy egy rossz pasi akkor meg nem lesz gond. :)) Sok sikert
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!