Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szeretitek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek hogyan közeledjen egy fiú hozzátok mondjuk egy szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
elsösörban 18-23 éves lányok válaszát várom....Arra lennék kíváncsi hogy hogyan lehet benneteket leszólitani vagy megismerni ha még nem ismeritek az adott fiút aki veszi a bátorságot és odamegy hozzátok. Mik azok a dolgok esetleg amiket mellőzni kellene és azok amik kellenek ahhoz hogy legalább szóbaáljatok a sráccal? 22 f
2011. ápr. 7. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Pl. Szia. Mit iszol?Vagy meghívhatlak egy italra?Vagy elöszőr szemezni kellene vele h. viszonozza e.Ja meg persze be kellne mutatkozni.Pl. az én páromnál én kezdeményeztem :-)

26/l

2011. ápr. 7. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Na erre kiváncsi leszek.

Én pasi vagyok, és a módszerem az, hogy először nézem a kiszemeltet úgy, hogy észre vegye. Szemkontakt, mosoly, és ha látom, hogy kölcsönös a dolog csak akkor megyek oda. Itt már szinte mindegy mit mondok :) Általában mindig adódik valami szöveg, de itt már látom, hogy örül a csaj hogy megszólítom.

2011. ápr. 7. 14:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát ez valóban nyerő tipus lehet ha nézed a lányt....de én olyanra gondoltam h kiszemelek valahol egy asztalnál 2 lányt iszogatni, beszélgetni...akkor csak úgy odalehet libbeni h sziasztok lányok leülhetek? Mondjuk egy baratommal? Általában a lányoknak utanna 3 perc mulva menniük kell valahova :)
2011. ápr. 7. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:

mert ha 2 lány egy szórakozóhelyen kettesben elmélyülten beszélget, akkor nagyon nem érdemes odamenni hozzájuk, csak zavarsz:) viszont ha látod, hogy egyik vagy mindkettő időnként nézegeti a tömeget, akkor akcióba lehet lendülni, és odamenni hozzájuk beszélgetni.

egyéb esetekben, meg nem tudom... bármivel odamehetsz egy lányhoz, vagy elkezdesz vele táncolni, és ha kicsit összemelegedtek, akkor kihívod beszélgetni/egy italra.

2011. ápr. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!