Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek hogyan közeledjen egy fiú hozzátok mondjuk egy szórakozóhelyen?
Pl. Szia. Mit iszol?Vagy meghívhatlak egy italra?Vagy elöszőr szemezni kellene vele h. viszonozza e.Ja meg persze be kellne mutatkozni.Pl. az én páromnál én kezdeményeztem :-)
26/l
Na erre kiváncsi leszek.
Én pasi vagyok, és a módszerem az, hogy először nézem a kiszemeltet úgy, hogy észre vegye. Szemkontakt, mosoly, és ha látom, hogy kölcsönös a dolog csak akkor megyek oda. Itt már szinte mindegy mit mondok :) Általában mindig adódik valami szöveg, de itt már látom, hogy örül a csaj hogy megszólítom.
mert ha 2 lány egy szórakozóhelyen kettesben elmélyülten beszélget, akkor nagyon nem érdemes odamenni hozzájuk, csak zavarsz:) viszont ha látod, hogy egyik vagy mindkettő időnként nézegeti a tömeget, akkor akcióba lehet lendülni, és odamenni hozzájuk beszélgetni.
egyéb esetekben, meg nem tudom... bármivel odamehetsz egy lányhoz, vagy elkezdesz vele táncolni, és ha kicsit összemelegedtek, akkor kihívod beszélgetni/egy italra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!