Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nyáron majdnem összejöttem, de akkor elcsesztem a dolgokat és nem lett belőle semmi. Nem rég nagyon megbántam mindent és megpróbáltam összejönni vele de akkor meg márt ő nem akart velem. Most egyik nap feltett egy olyan kérdést, hogy tetszik-e nekem? Én azt válaszoltam azt hiszem igen. És kérdeztem miért erre ő azt mondta h. mert nem akar megbántani. És amikor elköszönt azt irta h ha majd a sors ugy hozza lehet összejövünk és nagyon kedves és aranyos volt végig! Szerintetek mit tudok csinálni h. öszejöjjek vele? Várjak amig ő lép?
Köszi a válaszokat!
L/16
2011. jan. 2. 19:56
1/6 anonim válasza:
Kicsi lány sürgesd meg a sorsot és intézkedj, ha tényleg tetszik. Egy próbát megér! Sok sikert!
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm tegnap rá irtam én és elkezdtem vele beszélgetni de sajnos nem ugy jött össze ahogy szerettem volna elöző nap úgy köszönt el Puszi most meg csak annyit írt szia és ennyi. meg nem volt valami kedves. Igaz témánk se volt nagyon sajnos :(
2011. jan. 3. 14:44
3/6 anonim válasza:
Lehet hogy rossz napja volt. Ezért szar az egész msn/csetelés dolog, ott nem lehet normálisan beszélgetni!Nem láttad az arcát, nem láthattad a mimikáját....éreztesd vele hogy tetszik neked, és majd elhiv :)
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Hát igen. most vissza gondolva a nyáron történt dolgoknak akkor nagyon akarhatott mert látszott rajta most nem beszéltem vele erről a dologról személyesen csak msn-en. Köszönöm a tanácsod használni fogom.
2011. jan. 4. 13:04
5/6 anonim válasza:
Próbálj meg közös témát keresni és ha a beszélgetés nem elég próbáld meg úgy,hogy nézzetek mélyen egymás szemébe! Nekem már bevált megtudtam,hogy a srác akibe bele vok zúgva ő is szeret aztán amikor megyünk kajálni mindig keresek egy témát és közben folyton egymás szemébe nézünk, és ennek meg lett az eredménye!!! Ma mikor mászkáltam a folyosón odajött hozzám és elhívott a számtechterem lépcsőjéhez ahol senki sem hall minket!!! És akkor kérdezte meg tőlem, hogy járunk-e úgyhogy nyugodtan használd ezt a tanácsot!!!! Egyik b.nőmnél is bevált!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Szeretnék mélyen a szemébe nézni de egyszerüen mostanában ha egyszerre nézünk egymásra mindig elkapja a tekintetét és amikor találkozunk csak annyit motyog de ezt tényleg motyogja helló és ez nekem rossz ugyhogy azt hiszem megpróbálom elfelejteni!
2011. jan. 9. 13:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!