Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van lelkiismeret furdalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van lelkiismeret furdalásom?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt,és már nagyon sok helyre elvitt úgy hogy ő fizetett. Most is el akar vinni valahova, de nekem mindig lelkiismeret furdalásom van, amiért ő fizet. Ez mitől lehet?
2009. jan. 26. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
esetleg azért, mert te nem veszed ki a részed az anyagiakból, ez tűnhet úgy h kihasználod és ezért érzel lelkismeretfurdalást, a megoldás egyszerű, közösen fizesetek mert TI vagytok, nem te és ő
2009. jan. 26. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk pl a lány megszokott hívni valamire, nem 50-50%os az arány de fiúként nem is várom el, de jól esik hogy néha meghív, nem a pénz miatt, hanem mert figyelmes.

Te is tehetsz így. Ha nem engedné, nyugodtan mondd meg neki, hogy ezzel is szeretnéd kifejezni, hogy egy közös programot te is állni szeretnél, mert a kapcsolat közös dolog.

Az is lehet, hogy ő is csak kényszerből teszi, mert ez a nagy elvárás, és örülne a figyelmességednek.

2009. jan. 26. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha el akar vinni valahova, azt azért teszi, hogy együtt lehessen veled, hogy jól érezzétek magatokat Együtt. És ezt azzal tudod meghálálni, ha elmész vele és jól érzed magadat. Ha nagyon lelkiismeretfurdalásod van amiatt, hogy ő sokat költ rád, akkor próbáld meg éreztetni vele, hogy ha vele lehetsz, akkor nincs szükséged presztízsfogyasztásra, hogy jól érezd magadat.
2009. jan. 26. 19:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én barátom is szeret mindent fizetni,bár én ezt általba nem hagyom...nem a pénzéért vagyok vele,és egyálltalán nem várom el hogy fizessen.Ezt én is mondtam neki:)és természetesen én is fizetek bele.

Mondd el neki,hogy téged zavar,hogy mindenent ö fizet mert szereted és egyálltalán nem várod ezt el töle.

2009. jan. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!