Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt mondja, hogy a netes társkeresés hülyeség az mért mondja? 17/f
Mert azért egy kicsit veszélyes is.
Meg én pl..megismerkedtem egy csajjal neten..csak msn-en beszéltünk...kb. 120 km volt közöttünk...és én 1 év után pont abban a városban lettem koleszos,ahol ő lakik.A koleszunk tőle kb. 5-600 m-re van.És azóta,mióta itt vagyok,nem is dumálunk.Addig nagy volt a szája,hogy talizni akar velem stb...aztán mikor arra kerülne a sor..pff.Fel is hívtam,de kib*szott bunkó volt.Akkor msn-ről is letöröltem,telószámát is kitöröltem,és azóta nem is beszélek vele...gondoltam elmész te a p*csába.
Azóta hiányzik kicsit,mert tényleg k*rva jókat dumáltunk..de egy idő után átment tapló kis p*csává..és onnantól nem is érdekelt igazán.Amúgy egy k*rva jó csaj:(
Úgyhogy nekem a netes ismerkedésből eddig nincsenek vmi jó tapasztalataim:))
Mennyi az esély arra hogy rám ír egy lány egy ilyenen hogy: Minden vágyam hogy leszopjalak :D ??
Nem mintha erre várnék de ilyen előfordulhat? :D
szia. Engem nagyon csúnyán átvágtak....Megismertem társkeresőn, találkoztunk, minden tökéletes, megtörtént aminek meg kellett, bemutatott a családjának, majd karácsony előtt az anyja üzenetéből derült ki h ki vagyok dobva, majd pár nap múlva kaptam egy üzit a barátnőjétől.....akivel 1,5 éve együtt vannak, a nő 40 körül, a srác 23,és mint kiderült ő pénzelte....
Szembesítettük, először nem tudott megszólni, majd azt mondta h nem is szeretett csak eszköz voltam, mert a család nem fogadja el azt a nőt mert idősebb, szal kellett egy fiatalabb mutatóba....na szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!