Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki azt mondja, hogy a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt mondja, hogy a netes társkeresés hülyeség az mért mondja? 17/f

Figyelt kérdés
Nekem nem volt vele, de már én is kezdem hülyeségnek találni. Én 2 lánnyal jutottam el komolyabb szintre, és akartam összejönni. De ahogy ők is megszerettek engem már összezavarodtam. Azok az apróságok amik addig nem zavartak, addigra elbizonytalanítottak.
2010. dec. 29. 20:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Most komolyan nem értem mért nem lehet komolyan venni... nyílván azért próbáltam ki mert tudom, hogy nem vernek át, és tényleg nem vertek át. De ezt nem tudom hova tenni. Mert akit nem neten ismertem meg annál nem volt ilyen.
2010. dec. 29. 20:38
 12/22 anonim ***** válasza:

Mert azért egy kicsit veszélyes is.

Meg én pl..megismerkedtem egy csajjal neten..csak msn-en beszéltünk...kb. 120 km volt közöttünk...és én 1 év után pont abban a városban lettem koleszos,ahol ő lakik.A koleszunk tőle kb. 5-600 m-re van.És azóta,mióta itt vagyok,nem is dumálunk.Addig nagy volt a szája,hogy talizni akar velem stb...aztán mikor arra kerülne a sor..pff.Fel is hívtam,de kib*szott bunkó volt.Akkor msn-ről is letöröltem,telószámát is kitöröltem,és azóta nem is beszélek vele...gondoltam elmész te a p*csába.

Azóta hiányzik kicsit,mert tényleg k*rva jókat dumáltunk..de egy idő után átment tapló kis p*csává..és onnantól nem is érdekelt igazán.Amúgy egy k*rva jó csaj:(

Úgyhogy nekem a netes ismerkedésből eddig nincsenek vmi jó tapasztalataim:))

2010. dec. 29. 20:52
 13/22 anonim ***** válasza:
De amúgy bírom, amikor valakinek egyszer-kétszer nem jön össze, és akkor már szar az egész, soha senki ne használja...
2010. dec. 29. 21:31
 14/22 anonim ***** válasza:
gondolom azért nem érdekelnek utána, mert nem alakul ki olyan szoros kapcsolat, nem találkozol velük ( vagy igen? mert akkor az már nem netes kapcsolat ) és szerintem az ilyen netes csajokat nem is veszed túl komolyan, nem leszel szerelmes. ez internetes keresztül elég nehéz és nem is igazi szerelem.
2010. dec. 29. 21:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Én már egy éve fent vagyok netes társkeresőn,előtte pár évvel szintén fent voltam. Egy jó lehetőségnek tartom,hogy megismerjek pasikat,és tényleg sokféle fiút ismertem meg,jót beszélgettünk,msn-en vagy élőben,de utána vhogy eltűntek.Az a baj,hogy csak gépen tudsz vele kommunikálni,nincs esély arra,hogy összefussak velük az utcán..stb. attól már nem is félek,hogy hazudhat,mert azokat úgyis kiszűröm hamar,inkább az a baj,hogy aki nem jön fel gyakran netre,nem tudsz vele hogy beszélni.A másik meg,hogy nem tudod,hogy az ő világában mi a helyzet.Lehet,hogy tetszik neki épp valaki,és csak addig szórakozik,amíg a másik válaszára vár.Lehet,hogy időközben összejön valakivel,te nem is tudod,mert nem árulja el neten,te meg vársz rá,de már hiába...Elég személytelennek tartom már az egészet és nagyon bizonytalannak.Nem szabad beleélned magad soha,mert nem tudhatod másnap mi lesz,mert nincs személyes kontaktus,hogy abból leszűrj dolgokat. Csak óvatosan, és körültekintően lehet ismerkedni,és megprólni találkozni vele személyesen minél hamarabb.Persze csak ha neten is normálisnak tűnik.Ha halasztgatja,akkor nem is akar igazán megismerni,ezért ilyenkor nem árt hanyagolni az illetőt.Próbáld meg,ha gondolod,sztem nem veszítesz vele,sok embert megismersz,lehet,hogy aztán csalódsz,de a személyes ismerkedésnél is van csalódás! Sosem tudhatod hol találod meg a párod...
2010. dec. 29. 21:41
 16/22 A kérdező kommentje:
De már találkoztam mindkettővel többször is... szóval most nem a legeljére gondolok... hanem hogy pár tali után más-e. mert azért mégis teljesen más társasághoz tartozik
2010. dec. 29. 22:59
 17/22 anonim ***** válasza:
gondolom ha neten megismered akkor elképzeled őt, ahogy ahogy neked bejönne. elképzelsz egy ideált. aztán előben rájössz h annyira mégse jön be.
2010. dec. 29. 23:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Mennyi az esély arra hogy rám ír egy lány egy ilyenen hogy: Minden vágyam hogy leszopjalak :D ??

Nem mintha erre várnék de ilyen előfordulhat? :D

2010. dec. 30. 00:49
 19/22 A kérdező kommentje:
nem... nem hiszem
2010. dec. 30. 01:07
 20/22 Gluglu válasza:

szia. Engem nagyon csúnyán átvágtak....Megismertem társkeresőn, találkoztunk, minden tökéletes, megtörtént aminek meg kellett, bemutatott a családjának, majd karácsony előtt az anyja üzenetéből derült ki h ki vagyok dobva, majd pár nap múlva kaptam egy üzit a barátnőjétől.....akivel 1,5 éve együtt vannak, a nő 40 körül, a srác 23,és mint kiderült ő pénzelte....

Szembesítettük, először nem tudott megszólni, majd azt mondta h nem is szeretett csak eszköz voltam, mert a család nem fogadja el azt a nőt mert idősebb, szal kellett egy fiatalabb mutatóba....na szerinted?

2011. jan. 3. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!