Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg erre buknak a csajok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg erre buknak a csajok?

Figyelt kérdés
Ezentúl nem érdekel engem mi lesz, magabiztos leszek, bunkó leszek a csajokkal, gátlástalan, flegma, öntelt, mert én azt vettem észre hogy ez a lényeg manapság. Emellett megpróbálok felsőbbrendűen viselkedni, menőnek kinézni. Csajt akarok mert már unom hogy nincs senkim. 17f
2010. dec. 28. 21:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Legyél bunkó, akkor még tutibb, h nem lesz csajod, max 1-2 eszetlen csajnak fogsz bejönni, sokkal jobb ha vki csak simán jófej és vicces, miért lennél bunkó, ez nem jó, van egy ismerősöm, azt hitte, hogy akkor majd belé esek ha bunkó lesz velem meg nagyképű, de csak még jobban megutáltatta magát velem, szerinted mindenkinek a bunkóság jön be?! Ez hülyeség!!! Nem azt mondom legyél laza az jó, de a bunkóság és a lazaság között nagy a különbség! És most nem akarom osztani az észt de ez az igazság. :)))
2010. dec. 28. 21:41
 22/40 A kérdező kommentje:
Menni fog, meg lehet változni könnyen csak akarat kérdése és persze nem azt mondtam hogy mekkora csajozógép leszek csak azt hogy mától megváltozik a csajokhoz való hozzáállás.-.-
2010. dec. 28. 21:42
 23/40 anonim ***** válasza:
Ezt most hogy érted, hogy megváltozik a csajokhoz való hozzáállás?
2010. dec. 28. 21:44
 24/40 A kérdező kommentje:
Laza leszek, nem érdekel majd semmi vélemény, ha lesz egy csaj aki tetszik akkor megszólítom, és persze ha már benne vagyok a beszélgetésben eltűnik a külvilág, csak a csaj érdekel, de amíg nem szólítom meg addig nyomaszt kicsit az egész valami miatt pedig olyan szívesen ismerkednék a csajjal. Veletek is volt már ilyen?
2010. dec. 28. 21:45
 25/40 anonim ***** válasza:
Én mindig csak azt tudom mondani: olyan laza lettem a végén, hogy feljelentettek.
2010. dec. 28. 21:48
 26/40 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd hogy csak veled van ez, mindenki szokott izgulni ha olyan valakivel akar beszélni aki bejön neki és nem tudja, hogy a másik mit gondol róla. :)))
2010. dec. 28. 21:50
 27/40 A kérdező kommentje:
Utsó ez aranyos volt köszi :)
2010. dec. 28. 21:53
 28/40 anonim ***** válasza:

Én azokat a fiúkat szeretem akikkel jól ellehet hülyülni,és hasonló dolgokat szeretnek mint én.De igaza van az egyik válaszolónak,az arany középutat kéne megtalálnod.Legyenek tipikus fiús dolgaid,állj ki amellet amit egyszer mondtál,védd meg mások igazát,sportolj valamit-de inkább ne hangoztasd hogy konditerembe jársz,legyél laza,stb.Tapasztalataim alapján(saját+barátnők,ismerősök) ez jön be egy csajnak.Legyél elérhetetlen,akibe mindenki belezúg.És aztán válogathatsz közülük.

És a legfontosabb szerintem,hogy legyél igényes!Egy finom parfümtől minden csaj elolvad,még akkor is ha amúgy nemjönnél be neki.

2010. dec. 28. 21:53
 29/40 anonim ***** válasza:

A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:53

Nem is jó ha vki elérhetetlen, én se az olyan fiúkat bírom akik csak hülyítik a csajokat, szerintem ezzel nem lehet semmit elérni, mi a jó abban amikor egy fiú menőzik és közben nem adja önmagát, viszont a jó illatú parfüm tényleg nem hátrány.

2010. dec. 28. 22:00
 30/40 anonim ***** válasza:
Hogy nincs barátnőd? Szerintem nem kéne változnod tök jófej vagy. Maradj ilyen és ne akarj egy bunkó paraszt lenni, majd csak találsz egy olyan lányt akinek így jössz be: :)))
2010. dec. 28. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!