Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg erre buknak a csajok?
rotty lányok nincs igazatok igenis ilyen faszi kell nektek... egy ideig én is jófiú voltam próbáltam kedves lenni a lányokhoz, virágot, vettem az adott lánynak elhívtam ide-oda amoda beszélgettem vele, aztán jött a mi lesz ha elromlik a dolog és nem leszünk többé barátok? nem akarlak elveszíteni mint barátot stb... sz*r lehet így is úgy is elvesztett... és ez több alkalommal megismétlődött és nem csak vele, van még néhány ismerősöm aki így járt.
viszont amióta átváltottam leszarom üzemmódba, sokkal jobb... találkozok valakivel beszélek vele(vagy nem) lekapom (nem a tíz körméről) lesz ami lesz, szex és/vagy telefonszámot cserélünk, ő néhány nap múlva felhív találkozunk aztán 3 opció lehetséges
-szex + kapcsolat
-szex + szingliség folytatódik
-szextelen + szingliség folytatódik
egy szerelmi csalódás vezetett ehhez a felfogáshoz és arra jutottam, hogy ez így jó és nem utolsó sorba költséghatékony
Oks én se szeretném ha a bohóc/barát kategóriába esnék át...
De bunkó sem leszek teljes egészében mindössze merek kezdeményezni, magabiztos leszek, kiállok magamért, nem rizsázok meg viccelek fölöslegesen, lesz@rok minden negatív megjegyzést, max továbbállok ha nem tetszik ez egy csajnak. Ez jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!