Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Programozókra mennyire buknak a csajok? Mert ugyebár jól keres, de mégiscsak úgy él a köztudatban, hogy "kocka programozó".
Hát, ha azt hangoztatod, hogy sokat keresel, mert te programozó vagy (és ettől várod, hogy bukjanak rád a nők), akkor ne is várj mást, mint, hogy tényleg kockának tartanak.
Nem rosszindulatból mondom, tényleg, de szerintem ez nagyon kockás felfogás.
Most nem konkrét esetre gondoltam.
Legyél akár 40-es kopaszodó vagy 25ös jóképű, humoros, vagy teljesen kocka, odamész a neked reálisnak vélt "felső határhoz" és amikor szóba jön a munka, és azt mondod hogy programozó vagy (egy nem is nagyon kicsi de nem is egy Microsoft méretű cégnél), akkor az felfele mozdítja az esélyeid vagy lefele.
Nekem bej9nnek a műszakis-infós pasik, szóval, nekem még pozitívum is. :)
Mondjuk nem lehetek túl válogatós, a fiúk/férfiak absz. nem buknak az orvosjelöltekre. :S 20/L
"Egyébként meg keress rendes lányokat, akiknek a belső is számít."
Olyan nem létezik.
Ha elmondod, hogy programozó vagy, egyből kiakadnak a sztereotípiák miatt (egész nap a gép előtt ül, kocka, szerencsétlen, csak virtuális barátai vannak), de amikor kiderül, hogy mennyit keresel, akkor már egyből vonzónak fognak találni. Persze csak a pénzedet és nem téged, de ezt még maguknak sem fogják bevallani.
Minden pasim számteches vagy műszaki kocka volt. Pont az ellentétek jók (én író, szerkesztő vagyok). Nagyon érdekes, amikor ugyanazt az eseményt pl barát látogatását mind a ketten másképp láttuk, más részleteket emelünk ki.
És az is jó, hogy nem művészeti területen dolgozik, mert bár kreatív, de más területen.
Járj máshova csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!