Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AdamMcKraken kérdése:
Hol tudnék kocka csajokkal ismerkedni?
2011. jún. 21. 22:28
Találkoztam már életemben ezer meg ezer lánnyal. De egyetlen egyet sem ismertem, aki Lineagezett vagy WoWozott volna.
2011. jún. 21. 22:29
Társkereső oldalak, mmorpg játékokban (szerepjátékok).
Vagy egyszerűen fogj egy havert és menjetek el egy szórakozó helyre. Az utóbbi előbb be fog válni. ;)
2011. jún. 21. 22:29
Én elég sokat játszok a gépen elég sokmindennel, de a konzolt és a képregényeket utálom :)
Na meg a lányok jönnek be, szóval bocsi :D
17/L
2011. jún. 21. 22:30
22:29 vagyok. Lány vagyok. Lineageztem, de nem tetszett igazán. :) Bnőm is játszott vele, ő tovább mint én. WoW-ot is próbáltam, de nem vált be, így maradtam a MuOnline-nál. Két évig toltam, de nem ennek éltem. Ez inkább csak esti kikapcsolódás volt. Mára már felhagytam vele, mivel a kedvenc szeróm behalt, de ha lenne még szeró, szerintem még játszanék. :)
2011. jún. 21. 22:32
szarügy. talán változtatni kéne a hozzáállásodon. én is keresgethettem volna olyan csajt aki az anorexiás 2 méter/78 kilós pasikra bukik, és hiába mondják hogy a külső nem számít. a f@sztnem. nekiálltam edzeni és minden gond megoldódott. vagyis nem, mert normális csajokat még mindig nehéz találni, bezzeg diszkóp#csából annyi van mint a szemét... ennyi egy kicsit feladsz magadból, neked se tenne rosszat ha nem egész nap kockulnál...
2011. jún. 21. 22:34
Ha már itt tartunk Minecraftos csaj se terem minden bokorban. :D
2011. jún. 21. 22:34
hát én 1 olyan wowos csajt ismertem aki értelmes is volt [és most jön a kocka énem] ahhoz képest h gnome mageje volt :D törjön a csont repedjen a borda szpjon az alli éljen a horda védd a fákat egyél hódot védd a hordát öljél gnómot
2011. jún. 21. 22:41
9/42 A kérdező kommentje:
A helyzet az h marhára nem csípem a wow-ot és társait! Ha már szerepjáték akkor DnD (Baldur's Gate, Icewind Dale, Neverwinter Nights), mert ezek a valódi szerepjátékok!
Inkább olyan csajokra godolok akivel el tudok dumálni pl az Cyrtek game grafikai engine-jéről, vagy akit érdekelnek a képregények, vagy szíves leül velem XBOX-ozni vagy PC-n LANozni! A társkeresők csak arra jók h futó kalandokat hozzon össze az ember (ebben van tapasztalat)! Szórakozó helyre milyenre gondoltatok? Hova menne el egy kocka csaj? Arról nem is beszélve h honnan tudhatom h az?
22:34: Elég rossz a példád mivel én közös érdeklődési körről beszélek! Te meg külsőségekről! Nem nézek ki rosszul, jrok kondi terembe, magas vagyok (kicsit mackós alkat), emellett viszonylag jóképű is. Bármikor programot csinálnak a barátaim/ismerőseim mindig az az első a kockulás helyett!
Ez lehet egy elég bunkó komment lesz, de mióta ilyen felkapott lett a facebook azóta szerintem a lányok zöme is nevezhető kockának.
2011. jún. 21. 22:49
Kapcsolódó kérdések: