Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AdamMcKraken kérdése:
Hol tudnék kocka csajokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok. Volt már pár komoly kapcsolatom ami nagyon rosszul sült el, ez miatt az utóbbi 3 évben (és jelenleg is) csak futó/testi kapcsolataim vannak, viszont már unom az egy éjszakás kalandokat. Barátnőt szeretnék, de olyat akinek hasonló az érdeklődési köre! Ezzel viszont bajban vagyok, mert én nagy geek/nerd vagyok, (PC, XBOX, képregények) és ötletem sincs hol tudnék olyan lányokkal ismerkedni akik hasonló érdeklődésüek!2011. jún. 21. 22:27
41/42 anonim válasza:
Kocka fiúkat minden játékban találsz, csak hát normálisat elég nehéz, aki néz is ki vhogy...:D
Azért a fiúknak nehezebb dolga van kocka lányokat keresni (mondjuk én is az vagyok).
13/L
42/42 CheryXD válasza:
Nem mondom magamat kockának. Fiú vagyok. Szoktam játszani Heroes of the Stormon, néha csgon. Régen mc-ztem volt saját szeróm is. 15 vagyok októberben leszek 16. Hétvégén szoktam du 3-tól 8-9ig, meg néha hétközben játszani. Váci szép lányt keresek. Nálam a kinézett számít. Ha valakit érdeklem skype: csdominik5, facebookot pedig skypeon írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!