Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AdamMcKraken kérdése:
Hol tudnék kocka csajokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok. Volt már pár komoly kapcsolatom ami nagyon rosszul sült el, ez miatt az utóbbi 3 évben (és jelenleg is) csak futó/testi kapcsolataim vannak, viszont már unom az egy éjszakás kalandokat. Barátnőt szeretnék, de olyat akinek hasonló az érdeklődési köre! Ezzel viszont bajban vagyok, mert én nagy geek/nerd vagyok, (PC, XBOX, képregények) és ötletem sincs hol tudnék olyan lányokkal ismerkedni akik hasonló érdeklődésüek!2011. jún. 21. 22:27
31/42 anonim válasza:
Lány létemre nagy kocka vagyok, játszom, érdekelnek a képregények is, szeretem a számítógépeket. :D Tehát van ilyen.
32/42 anonim válasza:
most lesz randim egyel:D
am meg kezdj animézni, menj animeconra, nah ott a fele csőkocka:D
f17
33/42 anonim válasza:
Ma 10:47-esnek: ehh, dehogynem, hát főleg a BME I épületében vannak a koczkacsajok, hát nem mondom, hogy tele van velük az épület, de szaladgál ott azért néhány, pölö én is. :D És szinglik is vannak, ezt elhiheted, pölö én is (bár mondjuk kifejezetten nem mondanám magam kockaérdeklődésűnek).
34/42 zmaster válasza:
barátomnak is WoWról volt csaja mindig.. (én gyökérnek tartom érted de mind1) de ki kell hogy ábrándítsalak .. ezek a "Kapcsolatok" max. 2 hétig tartottak és volt amikor nem is látták egymást mert egymástól 100-200 km-re laktak...
35/42 bix válasza:
a real kocka csajok otthon kockulnak:D
36/42 anonim válasza:
Felvehetnétek velem is a kapcsolatot :D Lány vagyok nem erröl van szó, csak nincs olyan barátnöm akivel eltudnék dumálni játékokról, és nem szól le azért ha nem bulizni megyek, mint minden hétvégén teszik.. Hanem alkalom adtán lanpartyra :D (Vagy nem koczkáz le, hogy már 2 éve codozok...) Világ életemben srácokkal barátkoztam, de néha jó lenne már egy csaj akivel lehet dumálni, bulizni és akár együtt játszani is :D
37/42 Balázsss válasza:
Nekem is hasonló problémám van.
38/42 anonim válasza:
Imádom a Pc játékokat, játszok is velük napi 6-7 órát :) érdekes mert valaki aztirta hogy mostanság a facebook köti le a lányokat, furi de én nem fészezek :D 2x tönkretette az életemet szóóval :) és aztis irtátok hogy nem minecraftolunk :D még saját szeróm is van egy ismerősömmel úgyhogy :)
L/18
39/42 anonim válasza:
sziasztok hol tudok kocka fiúkkal találkozni sziveszen ismerkednék
40/42 anonim válasza:
sziasztok szeretnék ˇkockaˇ fiúkkal ismerkedni hol lehet köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!