Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék kocka csajokkal ismerkedni?
Tipp: ha Bp vagy nagyobb városban élsz: irány az egyetem (:
De komolyan; példul Bp: eltettk infókar... folyosók, frívifi, rahedli kockacsajszit találhatsz.. kiválasztod, amelyik tetszik, arrasétálsz, rápillantasz a laptopjára, ha tetszik, amit csinál, visszafelé sétálva a bocs-neharagudj-hogy-beleszólok-de..kezdetű szöveggel el is indul a beszélgetés, a téma adva van az lcd-n.
23:27 vagyok
16 éves vagyok, nem vagyok párkapcsolatban.
Amerre a többi korombeli, olyan helyekre járok szórakozni :D
Kocka csajok léteznek! :) Én is az vagyok és ismerek is jó párat. Nagyon sokról külsőre meg sem mondaná az ember, hogy az. (mondjuk infós suliban azért nem nehéz..)
22:34 hát én tudom merre van az a bokor :DD jó a Minecraft, de a WoW még jobb :D
Amúgy én meg még olyan fiút nem találtam, aki egy kocka csajra barátnőként tudna gondolni..
00:08: na ez végre egy nagyon jó ötlet! bár még sosem voltam egyetemen, de egyszer mindent ki kell próbálni! :)
00:09: Ez a problémám (és ezt semmikép sem szánom bántásnak), hogy a mai tini generáció az már ilyen irányokban mozog, viszont te még túl fiatal vagy ahhoz h bármit is el tudjak képzelni veled, egy game-elésen kívül!
00:12: Szerintem a barátnő kérdésbe az is beletartozik, h az adott személy mennyire tetszik a kocka csávónak! Mert egyértelműen kell testi vonzalom is egy párkapcsolathoz!
És téged merre lehet megtalálni?
Ahogy írták előttem is: ELTE TTK... vagy netán BME VIK (ott van a szomszédban, ugorj át). Én oda járok az utóbbi helyre, és ha nincs is tömve lányokkal, azért akad egy pár. :)
Szerintem egyetemen pl. könnyű ismerkedni. Amúgy te milyen szakos vagy/voltál, vagy dolgozol netán?
ígyvanígyvan, mint írtam; menjél szépen elte ttk-ra.. BME viket nem javaslom, mert: a: nincs külön épület/hely, ahol megtalálhatóak; max kari buli.. b: vik-en nagyon kevés a lány, szingli meg szerintem nincs is.. :D
A barátnős felvetésről annyit, hogy: miért nem? Nekem (23F) volt már kocka bnőm, és semmivel sem néztem rá barátnőként másképp, mint egy lányosabb érdeklődési körű csajszira.. A közös érdeklődési kör csak jobbá tette a dolgot; én is baromi nagy geek vagyok, és még külön jó is volt, hogy a 'mit csinálsz?' 'játszom' kezdetű beszélgetés nem úgy folytatódott, hogy jaaajjj izééé, most mééérjóóóeeeez, hanem, hogy 'mivel? Mit kell csinálni?'
Bár ha súlyosan kocka leányt sikerül beszerezni..= programozol, bejön, ránéz, beleszól és igaza van, na, az elég nagy egórombolás :D
tegnap 22:30-as vagyok.
Most miért pontoztak le ilyen sokan? :D
Én csak az igazat mondtam -.-"
Egyébként a kérdezönek mondom:
Elég sok helyen látom a neten, hogy a srácok olyan barátnöt keresnek aki szeret játszani és tudnak ilyen dolgokról beszélni egymással. Viszont (szerintem sokak nevében beszélve) minket nem igazán érdekel a Crytek, Havok, Unreal Engine és hasonlók... Attól, hogy játszunk, még nem azt jelenti, hogy akkor az is érdekel, hogy mi hajtja a játékot és stb.
Engem szinte kiborít mikor valaki elkezd beszélni róla, hogy milyen részekböl áll a gépe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!