Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék kocka csajokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AdamMcKraken kérdése:

Hol tudnék kocka csajokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok. Volt már pár komoly kapcsolatom ami nagyon rosszul sült el, ez miatt az utóbbi 3 évben (és jelenleg is) csak futó/testi kapcsolataim vannak, viszont már unom az egy éjszakás kalandokat. Barátnőt szeretnék, de olyat akinek hasonló az érdeklődési köre! Ezzel viszont bajban vagyok, mert én nagy geek/nerd vagyok, (PC, XBOX, képregények) és ötletem sincs hol tudnék olyan lányokkal ismerkedni akik hasonló érdeklődésüek!
2011. jún. 21. 22:27
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:

Tipp: ha Bp vagy nagyobb városban élsz: irány az egyetem (:

De komolyan; példul Bp: eltettk infókar... folyosók, frívifi, rahedli kockacsajszit találhatsz.. kiválasztod, amelyik tetszik, arrasétálsz, rápillantasz a laptopjára, ha tetszik, amit csinál, visszafelé sétálva a bocs-neharagudj-hogy-beleszólok-de..kezdetű szöveggel el is indul a beszélgetés, a téma adva van az lcd-n.

2011. jún. 22. 00:08
 22/42 cottoncutee ***** válasza:

23:27 vagyok

16 éves vagyok, nem vagyok párkapcsolatban.

Amerre a többi korombeli, olyan helyekre járok szórakozni :D

2011. jún. 22. 00:09
 23/42 anonim ***** válasza:

Kocka csajok léteznek! :) Én is az vagyok és ismerek is jó párat. Nagyon sokról külsőre meg sem mondaná az ember, hogy az. (mondjuk infós suliban azért nem nehéz..)

22:34 hát én tudom merre van az a bokor :DD jó a Minecraft, de a WoW még jobb :D

Amúgy én meg még olyan fiút nem találtam, aki egy kocka csajra barátnőként tudna gondolni..

2011. jún. 22. 00:12
 24/42 A kérdező kommentje:

00:08: na ez végre egy nagyon jó ötlet! bár még sosem voltam egyetemen, de egyszer mindent ki kell próbálni! :)

00:09: Ez a problémám (és ezt semmikép sem szánom bántásnak), hogy a mai tini generáció az már ilyen irányokban mozog, viszont te még túl fiatal vagy ahhoz h bármit is el tudjak képzelni veled, egy game-elésen kívül!

00:12: Szerintem a barátnő kérdésbe az is beletartozik, h az adott személy mennyire tetszik a kocka csávónak! Mert egyértelműen kell testi vonzalom is egy párkapcsolathoz!

És téged merre lehet megtalálni?

2011. jún. 22. 00:49
 25/42 anonim ***** válasza:

Ahogy írták előttem is: ELTE TTK... vagy netán BME VIK (ott van a szomszédban, ugorj át). Én oda járok az utóbbi helyre, és ha nincs is tömve lányokkal, azért akad egy pár. :)

Szerintem egyetemen pl. könnyű ismerkedni. Amúgy te milyen szakos vagy/voltál, vagy dolgozol netán?

2011. jún. 22. 08:02
 26/42 anonim válasza:

ígyvanígyvan, mint írtam; menjél szépen elte ttk-ra.. BME viket nem javaslom, mert: a: nincs külön épület/hely, ahol megtalálhatóak; max kari buli.. b: vik-en nagyon kevés a lány, szingli meg szerintem nincs is.. :D

A barátnős felvetésről annyit, hogy: miért nem? Nekem (23F) volt már kocka bnőm, és semmivel sem néztem rá barátnőként másképp, mint egy lányosabb érdeklődési körű csajszira.. A közös érdeklődési kör csak jobbá tette a dolgot; én is baromi nagy geek vagyok, és még külön jó is volt, hogy a 'mit csinálsz?' 'játszom' kezdetű beszélgetés nem úgy folytatódott, hogy jaaajjj izééé, most mééérjóóóeeeez, hanem, hogy 'mivel? Mit kell csinálni?'

Bár ha súlyosan kocka leányt sikerül beszerezni..= programozol, bejön, ránéz, beleszól és igaza van, na, az elég nagy egórombolás :D

2011. jún. 22. 10:47
 27/42 anonim válasza:
22:30 ezt úgyérted hogy te a lányokhoz vonzódsz?
2011. jún. 22. 10:51
 28/42 anonim ***** válasza:

tegnap 22:30-as vagyok.

Most miért pontoztak le ilyen sokan? :D

Én csak az igazat mondtam -.-"

2011. jún. 22. 12:16
 29/42 anonim ***** válasza:
ma 10:51: Úgy értettem... :)
2011. jún. 22. 12:17
 30/42 anonim ***** válasza:

Egyébként a kérdezönek mondom:

Elég sok helyen látom a neten, hogy a srácok olyan barátnöt keresnek aki szeret játszani és tudnak ilyen dolgokról beszélni egymással. Viszont (szerintem sokak nevében beszélve) minket nem igazán érdekel a Crytek, Havok, Unreal Engine és hasonlók... Attól, hogy játszunk, még nem azt jelenti, hogy akkor az is érdekel, hogy mi hajtja a játékot és stb.

Engem szinte kiborít mikor valaki elkezd beszélni róla, hogy milyen részekböl áll a gépe...

2011. jún. 22. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!