Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a csajok olyan srácokra buknak akik ilyen utolsó "b zigyerekek"?
01:10
Hát...egyet értek..:D Én mondjuk lány vagyok de nem hiszem hogy így külsőre lelehet degradálni bárkit is anélkül hogy bármit is tudnál róla..:D amúgy énis mérnöknek készülök :D pedig senki se nézné ki belőlem :D mellesleg ha valakit szeret vaalaki akkor azt nema stílusa vagy a trendi haja miatt teszi :D
Van olyan lány akit pont az ilyenektől támad hányingere... Pl: én. Az egész nagy majmolás, azok az emberek csinálják ezt, akiknek nincs saját identitásuk, személyiségük, és azt akarják, hogy népszerűek legyenek. Ilyenből sok van, a média meg zsinóron rángatja őket, akármit is mondanak. Rohannak a boltba új telefonért, mert az 1 pixellel jobb, mint a másik, veszik az ,,új rucikat" mert Hu.ggyos Marcsinak, a Szerelem és Hányingerből is az hordja. Ha neked ilyen csaj kell legyél majom, állj be a tömegbe, de értelmes emberre,aki nem csak a felszínenen mutatja magát annak, nem találsz.
Remélem, ezzel segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!