Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a csajok olyan srácokra buknak akik ilyen utolsó "b zigyerekek"?
Kérdező, nem jutott még eszedbe az, hogy veled van a hiba? Például tegyük fel... ku.rva ronda vagy?
Már nem azért, de te most irigykedsz rájuk, vagy utálod őket?
Én nem vagyok emo. Teljesen átlagos cuccokban járok, de bevallom, hosszú a hajam, mer' ku.rvára szeretem ha hosszú a hajam.
Szoktak nekem is beszólni. Sajnos vékony is vagyok, mert itthon nincs mit enni. Pontosabban örülök, ha kenyérre futotta még pénz már a hónap elején! Nem a végén. Ez nem is azért van, mert nem tudnánk megélni, hanem a szüleim inkább cigarettát és alkoholt vesznek, de ez engem nem érdekel, elvagyok a szobámban.
Mindemellett amíg te külső alapján ítélsz addig azok, akik nem, azok legjobb barátnak tartanak, mint például egy hungarista mérnök is, egy ex gárdista.
Amúgy én is mérnöknek tanulok, bár lehet, hogy lenézed azt, akinek hosszú a haja és vékony, és mondjuk talán meg is teheted azt, hogy hülyének nevezel, mert csupán 4-es az átlagom.
Mindemellett nekem is elegem van az olyan csökött agyú barmokból, akik beszólnak másnak az utcán, mikor még sza.rt se tudnak róla.
Mindemellett nem értem, most tényleg. Az, hogy az emok úgy néznek ki ahogy, az divat (pont mint az a ku.rva 30 ezer forintos telefon a zsebedben). Persze hogy nem életérzés, pont olyanok mint te, vagy én. Én nem irigykedem rájuk, sőt, nem cserélnék egyikükkel sem. Abból az életből én már kinőttem, de abból is, amilyen most te vagy.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:10
Te vagy az a srác, aki egyetemre jár, akit a szülei nem támogatnak és a net a tanuláshoz kell?
01:10 tetszett :)
amúgy, nekem se jönnek be ezek, de úgy általában alig-alig kezdek fiúkkal kapcsolatba.
átlag vagyok, a fiúk tetszenek, meg is jegyzem, ha látok egy jobb fiút, hogy helyes, vagy ilyesmi, de képtelen vagyok kapcsolatot kezdeni, mert nem tudnék lekötve élni valaki mellett, aki hívogat, eláraszt mindennel. szabadság kell. na jó, bevallom, a múltbéli problémáim is közbe szólnak, de ezekre nem térek ki.
ja, és normális vagyok. lehet, igazából, az aki normális, az tulképp magának való, ezért kevesebbet találni, mert nem kezdeményeznek.
22/L
Az előttem szóló 22/L-nek üzenem: én is dettó ilyen vagyok. Megnézem a srácokat, de mihelyst elkezdek járni valamelyikkel, úgy érzem nem akarok időt szakítani rá, nincs kedvem randikra járkálni és a legjobb oldalamat mutatni. Aztán kibírok pár hetet, de eddig mindig az volt, hogy dobtam a srácot és a randi dolgot is. :D Na persze lehet csak egy normális társ kéne... Mondjuk rá is érek, még csak alig leszek 17. Ettől függetlenül a kérdés írójának csak annyit tudok mondani, hogy valamilyen szinten igaza van sajnos, de nekem például pont a teljesen átlagos srácok jönnek be, és szerintem nem vagyok egyedül. Van még remény. :D
A hosszú hajú srácnak üzenem: valóban nem első blikkre kell ítélni, és én is szeretem, ha egy srácnak hosszú a haja, ilyen dolog miatt nem kellene belerúgni párat. Ezek csak külsőségek...
hát figyelj én egyszerűen undorodom az ilyen b*ziktól. főleg egyik-másik uupf. : D
14/L
21:38-as vagyok.
persze általánosítani sem lehet, mert olyat is láttam akinek nagyon jól állt! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!