Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most csak megijedtem? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most csak megijedtem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

régebben, úgy 2-3 hónapja nagyon tetszett valaki azthiszem.. Jóban is voltunk azthittem tetszem neki, mert minden nap rám írt és teljesen megnyílt előttem. Majd egy hónapra rá megtudtam, hoyg az egyik osztálytársam tetszik neki akiről mellesleg azt írta egyszer hogy én szép vagyok de őt furnak tartja mikor mondtam hogy úgy szeretnék kinézni mint ő. El is voltam keseredve rendesen és talán elhitettem magammal hogy már nem tetszik. Nem írt akkor már rám olyan sokszor.. ez kb 1.5 hétig tartott majd újra írt és mondta hogy már nem érdekli az a lány és a suliban is nagyon sokszor odajött hozzám.eltelt kb 1 hónap. Most 1 hete közölte velem hogy én tetszem neki és megkérdezte van-e esélye és most elhívott moziba. Az a baj, hogy nem tudom már mit érzek iránta.. lehet hogy csak megijedtem.. és ha még szereti az osztálytársamat? nem volt még barátom.

érdekel a véleményetek. köszönöm :)

15/L ő 16/F

2010. dec. 26. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem adj neki egy esélyt, max nem jön össze.:)
2010. dec. 27. 00:03
 2/4 anonim ***** válasza:
ne filózd túl, majd lesz valahogy... nő vagy ne próbáld megérteni magad... hagyd, hogy az érzelmeid irányítsanak.
2010. dec. 27. 00:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem menj el vele! Nincs mit veszits! Lehet, ha jobban megismered, akkor ra fogsz jonni, hogy tenyleg tetszik vagy csak egy fellangolas volt. Ugyanakko szerintem, ha nem tetszenel neki, nem hivna el randizni :) Sok sikert es legy onmagad!!

17/L

2010. dec. 27. 08:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget:)
2010. dec. 29. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!