Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már néhány fium és már majdnem csókolóztunk amikor megijedtem és gyorsan eltereltem a figyelmét vmivel. És ilyen már többször is volt. Mit csináljak?
ne haragudj meg de elképzeltem, ahogy a srác hajol közelebb, te meg hirtelen a háta mögé mutatsz, hogy nézd ott van dártvéder!!!!! és elfutsz :D ez a jelenet játszódott le bennem
mit csinálj? hát ne ijedj meg...mindenki átesik valahogy az elsőn, meddig akarod halogatni?
Váháhááá xD elég különös lenne :D
Hát hogy mit csinálj? Szerintem várj egy olyan srácra, akit valóban kedvelsz, nem pedig csak... "jártok". Ha érzel iránta szeretetet, és odafigyelést mutatsz, szerelmet táplálsz az irányába, amit ő is viszonoz, akkor már készen állsz a csókra. Legalább felejthetetlen élmény lesz egy olyan fiúval, aki valóban szeretsz :)
Sok sikert!
14/F
Off:16:43 Nagyon nagy ááááááá:DDDDD
On:Minek halogatni egy ilyen jó dolgot?:D
Én is így voltam az első barátomnál, hogy féltem a csóktól, és lám nem is lett jó élmény, nem tetszett igazán a srác.
Most viszont elkezdtem járni egy sráccal és legszívesebben már 2. talinál megcsókoltam vna :) Szavl ha tényleg tetszik nem fogsz félni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!